اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید حسین راسخی، مسئول بسیج دانشجویی استان یزد عصر دیروز در جلسه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان با اشاره به اینکه 16 اذرماه نماد استکبار ستیزی دانشجویان است و اهمیت این روز در موضوع مبارزه با استکبار کمتر از 13 ابان ماه نیست، بیان داشت: در چند سال گذشته شاهد بودیم که عده ای به دنبال این هستند که 16 اذر را به عنوان روز اعتراض دانشجویان و در نهایت زیر سوال بردن نظام اسلامی معرفی کنند؛ در حالی که روز دانشجو در حقیقت نماد استکبار ستیزی دانشجویان و یاد آور ظلم آمریکا و رژیم دست نشانده آن در کشور، و رشادت و بصیرت دانشجویان است.
راسخی با تاکید بر لزوم روشنگری برای دانشجویان درباره حوادث این روز در سال 1332 اظهار داشت: چندماه پس از کوتای امریکایی 28 مرداد ماه سال 1332، درحالی که هنوز اعتراضات مردمی ادامه داشت، اعلام شد که نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا از طرف آیزنهاور به ایران می آید؛ در حقیقت نیکسون به ایران می آمد تا از دولت وقت که با کودتای آمریکایی و کشتار بی رحمانه مردم سرکار آمده بود حمایت کند و قدرت دست نشاندگان استکبار را تثبیت کند.
وی ادامه داد: در همین ایام دانشجویان مبارز دانشگاه نیز تصمیم گرفتند که هنگام ورود نیکسون،با تظاهرات مسالمت آمیز نفرت و انزجار خود را به دستگاه کودتا نشان دهند؛ اما پیش از هرگونه تجمع دانشجویی، در روز 16 آذر مامورین نظامی رژیم پهلوی با حمله به دانشگاه سه تن از دانشجویان را به خاک خون کشیدند و عده ای از دانشجویان بی گناه را به ضرب گلوله مجروح ساختند و عده ای را هم دستگیر کردند و موج خفقان به راه انداختند.
مسئول بسیج دانشجویی استان افزود: بعد از واقعه 16 آذر، نیکسون به ایران آمد و در دانشگاه تهران، در همان دانشگاهی که هنوز به خون دانشجویان بی گناه رنگین بود از سوی مقامات ایران دکتری افتخاری حقوق دریافت کرد.
راسخی تصریح کرد: در حقیقت رژیم مزدور و دست نشانده پهلوی جوانان و دانشجویان کشور را در آن روز قربانی اربابان آمریکایی خود کرد و از این قبیل جنایاتی که نقش آمریکا و استکبار جهانی در آن نمایان و غیر قابل انکار است در تاریخ کشورمان کم نیست که ضرورت دارد برای دانشجویان بازگو شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این نکته که برای انقلابی ماندن به فرهنگ و روحیه انقلابی نیاز داریم که مؤلفه آن مدیریت و فرهنگ جهادی است بیان داشت: فرهنگ توسعه، فرهنگ مطلوب و آرمانی در مدل توسعه پایدارغربی است که جریان غیر انقلابی کشور سعی دارد آن را در کشور گسترش دهد و فراگیر کند و امروز شاهد این هستیم که برخی از فرهیختگان ما در حال تبدیل شدن به شهروندان جوامع توسعه یافته به سبک غرب هستند.
راسخی تصریح کرد: در چند سال اخیر دولت شعار توسعه را می دهد که با الگوهای اقتصادی مقاومتی کاملاً در تضاد است و این نگاه دولت هیچ کمکی به پیشرفت و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم نمی کند و کارساز نخواهد بود.
مسئول بسیج دانشجویی استان بر لزوم تربیت نیروهای طراز انقلاب اسلامی در دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: تمام تلاش دشمن این است که ما از نگاه آرمانی و ایدئولوژیک، یعنی نگاه انقلاب محور و جهادی دست برداریم و به سطح استراتژیک تنزل پیدا کنیم.
راسخی ادامه داد: گفتمان انقلاب به دنبال پیشرفت کشور با تکیه و اعتماد به توانمندی های داخلی و سعادت جامعه در چارچوب موازین اسلامی است، برای نهاد خانواده ارزش قائل است و رشد و تربیت جوانان مومن را با اهمیت و ضروری می داند و در تمام عرصه های نگرشی اسلامی و البته واقع بینانه دارد ،در حالی که در نگاه جریان غیر انقلابی کشور غرب زدگی کاملاً مشهود است.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که انجام کار های بزرگ اراده و پشتکار قوی و روحیه جهادی نیاز دارد به بیان مولفه های حرکت جهادی پرداخت و خاطرنشان کرد: اخلاص و بصیرت در کارها، داشتن پشتوانه علمی،حرکت با برنامه و هوشمندانه و فداکاری و خستگی ناپذیر بودن مهمترین این مولفه هاست.