اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهمن عسکری، رئیس دانشگاه آزاد قروه در افتتاح این مرکز رشد فناوری گفت: حمایت از کارآفرینان و پژوهشگران در جهت تشکیل هسته ها، بسترسازی جهت تجاری نمودن دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی، ایجاد فرصت های شغلی جهت کارآفرینان و دانش آموختگان دانشگاهی، تبدیل ایده به تجاری و در آمدزایی از اهداف مرکز رشد فناوری است.
وی افزود: یک طبقه ساختمان با مساحت ۱۰۵ مترمربع با تمامی امکانات اداری و فناوری در اختیار صاحبان ایده و پژوهشگران خلاق قرار می گیرد.
رئیس دانشگاه آزاد قروه از هشت ایده در مرحله پیش داوری در شهرستان قروه خبر داد و گفت: دستگاه کششی قدرتی هیدروتراپی یا آب درمانی، دستگاه تیراندازی دقیق زن، تردمیل مکانیکی فلایویل، طراحی آبیاری هوشمند، طراحی دستگاه توان بخشی حرکتی معلولین، دستگاه هوشمند تست های روانشناسی و طراحی تولید نرم افزار، اپلیکیشن و شبیه سازهای چند رسانه ای فنی و مهندسی و مرکز پرورش تولید قارچ است.
کیانی، رئیس دانشگاه آزاد سنندج هم در این مراسم تخصیص بودجه پژوهشی و تسهیلات دانشگاهی برای واحدهای مستقر در مراکز رشد را حرکتی سازنده در تحقق اهداف و آرمانهای اقتصاد مقاومتی و خدمتی دیگر در دانشگاه آزاد در راستای تعالی ایران اسلامی دانست.
به گفته وی در استان کردستان چهار مرکز رشد فناوری در سنندج، سقز، مریوان و قروه با ۴۵ ایده مشغول فعالیت هستند که از این تعداد ۲۸ ایده در مرحله پیش رشد قرار دارند.
کیانی افزود: مرکز رشد فناوری و کارآفرینی واحد دانشگاهی قروه به صورت یکی از چهار مرکز اقماری استان زیر نظر و حمایت مرکز رشد واحد سنندج است.
این مسئول در ادامه تخصیص بودجه پژوهشی و تسهیلات دانشگاهی از ۲۰۰ تا۳۰۰ میلیون ریال را از واحدهای مستقر در مراکز رشد از مرحله واحدهای در مقطع پیش رشد تا واحد دانش بنیان را حرکتی سازنده در تحقق اهداف و آرمانهای اقتصاد مقاومتی است.
رئیس دانشگاه آزاد سنندج خاطرنشان کرد: فرق مراکز رشد دانشگاه آزاد با سایر مراکز رشد در این است که پول تهیه نمونه اولیه عودت گرفته نمی شود.