معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد گفت: مدت هاست که پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی مغفول مانده خصوصا در بحث پژوهشهای بنیادی این دانشگاه چندان فعال نبوده و باید به سمت فعال کردن پژوهش در دانشگاه پیش برویم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز از سامانه علم سنجی و پژوهش یار دانشگاه آزاد با حضور علی اکبر ولایتی، رئیس هیئت امنا و هیئت موسس دانشگاه آزاد و جمعی از مسئولان این دانشگاه رونمایی شد.
سامانههای علم سنجی و پژوهش یار معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد برای ارزیابی عملکرد اعضای هیئت علمی واحدهای علوم پزشکی این دانشگاه در حوزه پژوهش طراحی شده و براساس نتایج این سامانه عملکرد اعضای هیئت علمی در سایتهای رتبه بندی جهانی مانند اسکوپوس و آی اس آی مشخص میگردد.
در این مراسم محسن نفر، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد به تشریح اهداف این سامانه پرداخت و گفت: برنامه علم سنجی برای شفاف کردن عملکرد اعضای هیئت علمی است تا مشخص کند که هر نفر چه مقدار کار پژوهشی انجام داده است بر همین اساس ما نقشه راهی را طراحی کرده ایم که طبق آن پیش میرویم.
وی افزود: ما باید به جایی برسیم که جزو دانشگاههای برتر ایران باشیم. برای رسیدن به این هدف مهم باید دو معیار آموزش و پژوهش را مدنظر قرار دهیم باید مشخص کنیم که کجا هستیم و به کجا میخواهیم برویم این فرآیند نیاز به همکاری همه جانبه تمامی واحدهای دانشگاه آزاد دارد و همه واحدها باید کمک کنند تا به آن دست یابیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مدت هاست که پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی مغفول مانده خصوصا در بحث پژوهشهای بنیادی این دانشگاه چندان فعال نبوده و باید به سمت فعال کردن پژوهش در دانشگاه پیش برویم.