به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا سیفی در حاشیه امضای تفاهم نامه کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی ایران با دانشگاه پیام نور گفت: شرایط اقتصادی جامعه ایجاب میکند تا در حوزه فنی و مهندسی صدور خدمات داشته باشیم و ما میتوانیم از طریق دانشگاه پیام نور در خارج از کشور این کار را انجام دهیم.
وی ادامه داد: ما با یکسری از کشورهای خارجی ارتباط بسیار خوبی داریم، اما چون این ارتباط از طریق دانش نبوده نتوانسته ایم آن بهره وری کامل را از آن داشته باشیم. بر همین اساس صدور خدمات فنی و مهندسی با انعقاد این تفاهم نامه از طریق شعبات دانشگاه پیام نور در خارج از کشور انجام میشود.
دبیر کل و عضو هیئت مدیره کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی ایران، افزود: تفاهم نامه کانون و دانشگاه پیام نور، بیشتر در زمینه ارتباط دانشگاه پیام نور با صنعت است و اینکه پایان نامهها کاربردی شده و از حوزه نظری خارج شوند و دانشجویان به صورت علمی در صنعت کارآموزی کنند.
وی ادامه داد: از اهداف دیگر این تفاهم نامه تشکیل استارت آپهای جامع در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی و آموزش است که هر کدام را به صورت فاز به فاز پیش خواهیم برد.
در ادامه محمد علی کریمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور نیز گفت: برنامه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور در حال شکل گیری است و در روزهای آینده عملی میشود.
وی ادامه داد: یک برنامه دیگری نیز توسط دانشگاه پیام نور اجرایی خواهد شد که استعدادیابی در سطوح دانشجویی و دانش آموزی است تا به وسیله آن نیروهای توانمند شناسایی شده و از ظرفیت آن استفاده شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور افزود: کدنویسی حوزههای مختلف با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از برنامههای دانشگاه است که عملیاتی خواهد شد. همچنین شرکتهای دانش بنیان و مراکز رشد راه اندازی خواهد شد و در این زمینه قراردادهای خوبی منعقد شده است.