رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: حمایت از شرکتهای دانش بنیان ظرفیت لازم را برای افزایش بودجه دارد؛ زیرا اصلیترین موضوع در توسعه کشور نیروی انسانی مطرح میشود.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، علی وحدت، رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست خبری که امروز ۲۵ آذر ماه ۹۸ به مناسبت هفته پژوهش در مرکز صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: بودجه صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان تصویب شده در سال ۸۹ برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان ۳۰۰۰ میلیارد تومان سهمیه اولیه دیده شد که معادل ۳ میلیارد تومان به دلار هزار تومان بوده است.
وی با بیان اینکه سه میلیارد دلار با توجه به نیاز کشور به این بخش اختصاص داده شد تا با توجه به شرایط کشور صندوق نوآوری و شکوفایی بتواند نیازهای کشور را رفع کند، افزود: اکنون با دلایل موجه و غیرموجه که نیازی نیست تا به آن ورود پیدا کنیم، تشخیص داده شده بود که با توجه به عملکرد نامناسب صندوق در آن زمانها اکنون همان بودجه نیز که کمتر از ۲۵۰ میلیون دلار است به صندوق برای سال جدید اختصاص یابد که همین بودجه نیز به طور کامل وصول نشد.
رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: امیدوار هستیم با عملکرد خود سرمایه صندوق افزایش یابد و اگر قرار است اتفاق جدی در این زمینه رخ دهد باید به این حوزه توجه ویژه تری شود.
وحدت خاطرنشان کرد: این مقدار از بودجه در مقایسه با بودجههای دیگری که به بخشهای دیگر اختصاص داده میشود، خیلی ناچیز است.
وی ادامه داد: اکنون جمعیت جوان تحصیلکرده ما به عنوان یک معضل شناخته میشوند که کار و اشتغال برای آنها موجود نیست، زیرا بستر آن در کشور فراهم نیست با اندکی بسترسازی نشان داده شده که حدود ۴۰۰۰ شرکت دانش بنیان که طی چهار سال اخیر تشکیل شده اند حدود ۳۰۰ هزار شغل مستقیم و ۹۰ هزار میلیارد تومان به عنوان گردش مالی ایجاد شده است. این فعالیتها در مقایسه با فعالیت برخی از بخشهای کشور بسیار چشمگیر است این جمعیت تحصیلکرده میتواند موتور اقتصادی کشور را راه بیاندازد.
رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان خاطرنشان کرد: حمایت از شرکتهای دانش بنیان ظرفیت لازم را برای افزایش بودجه دارد، زیرا اصلیترین موضوع در توسعه کشور نیروی انسانی مطرح میشود.