با حضور رئیس جمهور از ۱۵ طرح برتر سی و سومین جشنواره بینالمللی خوارزمی تقدیر به عمل آمد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اختتامیه سی و سومین جشنواره بینالمللی خوارزمی صبح امروز با حضور رییس جمهور، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از روسای دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برای معرفی دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برگزار شد.
در این جشنواره از ۱۵ طرح برتر تقدیر شد که از این تعداد ۱۰ طرح داخلی، ۴ طرح خارجی و یک طرح ایرانی مقیم خارج بود. اسامی برگزیدگان این جشنواره به این شرح است:
برگزیدگان بخش داخلی: طرح «توسعه فناوری انرژی خورشیدی حرارتی در کشور» به عنوان برگزیده ویژه معرفی شد که از سوی محمود یعقوبی از دانشگاه شیراز ارائه شده بود.
افشین سلطانی با طرح «مدلسازی گیاهان زراعی و کاربردهای آن» رتبه دوم پژوهشهای بنیادی.
قاسم جابریپور با عنوان طرح «گسترش نظامهای عددی نامتعارف در حساب کامپیوتری» از دانشگاه شهید بهشتی رتبه سوم پژوهشهای بنیادی.
سعید بلالای با طرح سنتز مواد اولیه رادیوداروهای پپتیدی رتبه اول پژوهشهای کاربردی.
امیر محمدزاده لاجوردی با طرح «پلتفرم تحلیل بدافزار بیت وان در گروه تخصصی برق و کامپیوتر» حائز رتبه دوم پژوهشهای کاربردی.
بهنام ستارزاده با طرح «ماجول امنیت سختافزاری بومی صدف» در گروه تخصصی برق و کامپیوتر حائز رتبه دوم پژوهشهای کاربردی.
مرتضی الیاسی با طرح «کنکاش (سامانه نظارت و تحلیل شبکههای مخابراتی)» حائز رتبه سوم پژوهشهای کاربردی در گروه تخصصی برق و کامپیوتر.
مهدی وطنی و محمد صادق حیدرزاده با طرح «طراحی و ساخت دستگاه فلوفورمینگ» رتبه دوم طرحهای توسعهای در گروه تخصصی مکانیک.
محمد فرزی از پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی با طرح «طراحی و ساخت سیستم کنترل دور الکترو موتورهای توان بالا» رتبه سوم طرحهای توسعهای در گروه تخصصی برق و کامپیوتر.
ناصر احسانی قمیشلوی از دانشگاه مالک اشتر با طرح «طراحی زیرساختها و تولید قطعات سرامیکی کاربید سیلسیوم» رتبه سوم طرحهای توسعهای در گروه تخصصی مواد، متالوژی و انرژیهای نو.
برگزیده ایرانی مقیم خارج: سید محمد شاهیدپور با طرح «تحقیق، طراحی و پیادهسازی فناوریهای انرژی تجدید پذیر در ریزشبکهها» به عنوان طرح برگزیده محقق ایرانی خارج از کشور انتخاب شد.
طرحهای برگزیده خارجی: سی آن کین از کشور کره جنوبی با طرح «تحقیق و توسعه مواد دارویی، غذاهای فراسودمند و بهداشتی از موجودات دریایی».
وی هوا وانگ از کشور چین با طرح ارتقای دانش ارتباط میان خواص با پدیده رهایش در شیشههای فلزی.
ژیاو مینگ چن از کشور چین با طرح نوآوری در سنتز پلیمرها و ترکیبهای کوئورد بیناسیونی کاربردی.
راجوکا ماربویا از کشور انگلستان با طرح الگوریتمها و سیستمهای نرم افزاری بازار محور با بهرهوری انرژی بالا در محاسبات ابری.
گفتنی است، جوایز برگزیدگان کشور چین از سوی سفیر این کشور در ایران دریافت شد.