دومین دادگاه مجازی دانشگاه شاهد، با موضوع حقوق کیفری به مدد انجمن علمی حقوق این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دادگاه مجازی یا موت کورت (Moot Court) به مسابقهی شبیهسازی شدهی دادگاهها در فضای تئوریک دانشگاهها گفته میشود که در سراسر جهان شاهد برگزاری آنها هستیم و به شاخههای بسیاری نظیر حقوق فضا، حقوق تجارت، حقوق بینالملل، حقوق رسانه، حقوق جزا و... تقسیم میشوند.
دانشجویان با شرکت در این مسابقات با رویهی موجود در دادگاهها آشنا و به سمت آراء وحدت رویه و نیز نظریههای مشورتی مرتبط با مباحث و مواد قانونی و نیز مطالعه بیشتر سوق داده میشوند که امروزه از ملزومات انجام یک امر حقوقی است.
موضوع پروندهی امسال دادگاه مجازی دانشگاه شاهد، مرتبط با جزا و حقوق کیفری بود که با حضور اعضای هیئت علمی رشته حقوق این دانشگاه نظیر دکتر عبدالعلی توجهی (استاد نام آشنای جزا و جرم شناسی) - دکتر ابوالقاسم خدادی- دکتر مجتبی فرح بخش- دکتر رضا احسانپور و دکتر حامد کرمی برگزار شد.
برگزاری این قبیل دادگاههای مجازی از سیاستهای گروه حقوق دانشکده میباشد تا هر دانشجوی حقوق در طول دوران ۴ سال کارشناسی، حداقل یک موت کورت حقوق کیفری و یک موت کورت حقوق خصوصی را تجربه کند.
در این دادگاه هر تیم یک شکوائیه و یک لایحه از طرف شاکی و نیز یک لایحه دفاعیه نیز از طرف مشتکی عنه ارسال نمودند که توسط گروه حقوق و انجمن علمی حقوق دانشگاه شاهد ارزشیابی شدند و تیمها در مرحلهی مقدماتی قرار گرفتند و بر اساس امتیاز قضات به آنها، چهار تیم به دور بعد (نیمه نهایی) صعود کردند که در نهایت دو تیم به فینال رسیدند.
تیم اول: سیدامین ابراهیم زاده، امیرحسین شکیب راد، علیرضا کرمی
تیم دوم: آرش درزی رامندی، حمیدرضا امرایی، علی سالدورگر نجف آبادی
تیم لایحه برتر: امیررضا پورحمزه، حسین افشارپور و محیا موحدی مرام