مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی با اشاره به خدمات نیروهای جهادی برای مبارزه با کرونا گفت: بیش از ۸۰۰۰ نفر برای حضور در بیمارستانها و برای انجام کارهای درمانی اعلام آمادگی کردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صادق مفرد، مسئول جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی و مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکتهای جهادی سازمان بسیج سازندگی طی سخنانی در ادامه سلسله نشستهای «روایت فتح کرونا»، که با موضوع روایت عملکرد گروههای جهادی در جریان مقابله با ویروس کرونا در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، درباره ثبت نام اولیه جهت حضور افراد داوطلب برای خدمت جهادی گفت: بیش از هشت هزار نفر برای حضور در بیمارستانها و برای کارهای درمانی اعلام آمادگی کردند که در حوزه درمانی این عدد، عدد قابل توجهی بود.
وی گفت: تعدادی زیادی از جهادگران ما در بیمارستان قم خدمت میکردند، آن هم در جایی که نه خانواده جرات نزدیک شدن به آنها را داشت و نه کادر درمانی و پزشکی آن بیمارستان و این مسئله در صورتی بود که نیروهای جهادگر این فعالیتها را بدون هیچگونه چشمداشتی و با میل و رغبت انجام میدادند.
مسئول سازندگی سازمان بسیج دانشجویی در خصوص تامین اقلام مورد نیاز مردم توسط جهادگران گفت: در تامین اقلامهای ضروری نیز کارهای جهادی تخصصی بسیار خوبی صورت گرفت، نصب دستگاه ضدعفونی کننده اتوماتیک در مکانهای عمومی توسط دانشجویان جهادی دانشگاههای خواجه نصیرطوسی و دانشگاه تهران. تولید مادهای با ماندگاری یک ماه روی سطوح توسط دانشجویان جهادی دانشگاه شریف، تولید مواد ضد عفونی و ژل با قیمتهای ارزان و تولید برخی از اقلام بهداشتی وارداتی به کشور از جمله این کارهاست.
وی بیان کرد: پیشرفت این کارها به جایی رسیده بود که با مجوز وزارت بهداشت و در سامانه شمس شبکه مردمی سلامت تشکیل شد تا گروههای جهادی و بیمارستانها نیازها خود اعلام میکردند و ما با تلاش فراوان نیازهایشان را برطرف میکردیم.
وی در ادامه بیان کرد: مهمترین مسالهای که باید به آن پرداخته شود قدرت نیروهای مردمی است، قدرت نیروهای مردمی که روز به روز بیشتر مشخص شده و به آن پرداخته میشود و جایگاه خود را پیدا میکند.
مفرد اضافه کرد: بعد از نقش آفرینی عالی گروههای جهادی در بحرانهای اخیر، این روزها ما راحتتر و ملموستر میتوانیم در ارکان مختلف نظام از ظرفیت بچههای جهادی و نیروهای مردمی استفاده کنیم.