زهرا مهدی ،حجت الاسلام شاطری، دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاهها در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تشکیل کمیتههای تحول در شورای عالی انقلاب فرهنگی بعد از حکم رهبر انقلاب و انتصاب اعضای جدید این شورا گفت: تا جایی که مطلع هستم با پیگیری دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کارگروهها و کمیتههای تحول در شورا تشکیل شده است که هم از مدیران و دبیران تخصصی مشورت میگیرند و هم اینکه از اعضای فعال شورای عالی انقلاب فرهنگی که در این زمینه حرف برای گفتن دارند با تکیه بر عقبه هایشان طرحها و پیشنهاداتشان را ارائه میدهند وهمین تلنگر تحول که رهبر انقلاب به این قرار گاه زده امیدواریم نتیجه بخش خواهد بود.
وی افزود: من معتقد هستم هر عملی تابع باوری است که در آن عامل صورت میگیرد یعنی کسانی که میخواهند رویکرد تحولی در شورای عالی انقلاب فرهنگی داشته باشند بسته با اینکه چه تعریفی از قرارگاه و چه تعریفی از محورهای فرماندهی و عملیاتی و از اولویتهای ماموریتی خودشان دارند بر آن اساس برنامهای تحولی را ارائه میدهند.
شاطری اضافه کرد: هرگونه تاریکی و تلقی اشتباه درحوزه محورهای فرماندهی واولویتهای ماموریتی اگر صورت بگیرد دوباره میتواند شورای عالی انقلاب فرهنگی را میتواند دوباره به اشتباه بکشاند.
دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاهها اضافه کرد: یکی از مسئلهای که ترکیب جدید شورا را دیدم که افراد مناسبی هم هستند، وقتی قرار گاه فرهنگی کشور میخواهد سیاست گذاری کند حتما باید از صاحب نظران جامعه شناس کشور باشند اینجا سیاست گذاری فرهنگی کشور اتفاق میافتد از اساتید سیاست گذاری فرهنگی باید استفاده شود.
وی اضافه کرد: اگر قرار باشد این قرارگاه سیاست گذاری فرهنگی کند باید اساتید اخلاق که میخواهند ما را از وضع موجود به وضع مطلوب برسانند باید در ترکیب شورای عالی انقلاب فرهنگی باشند، منکر ظرفیتهای موجود نیستم، اما باید مکمل این افراد در مجموعه باشند.
دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاهها با اشاره به اهمیت حوزه دین و فرهنگ گفت: صاحب نظران دینی و فرهنگی بر اساس تخصص شان باید در این شورا باشند نه بر اساس شهرت و اعتباراتشان که همین باعث اشتباهات شورای عالی انقلاب فرهنگی شده است. سالهای قبل کار خوبی اتفاق افتاد در شورا که هر کدام از اعضا با عقبهها و مشاورانی همراه بودند که اگر کمک کنند که این طرح ادامه پیدا کند میتواند به قرارگاه فکری کشور تبدیل شود.