به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان گفت: سعی کردیم برای سال تحصیلی جدید هزینه غذای دانشجویان افزایش حداقلی داشته باشد بر همین اساس، قیمت غذای کم هزینه ۵۰۰۰ تومان، قیمت غذای متوسط هزینه ۸۰۰۰ تومان و قیمت غذای پرهزینه ۱۰ هزار تومان تعیین شده است.
وی تاکید کرد: قیمتهای جدید غذای دانشجویان که معادل حدود ۱۵ درصد قیمت تمام شده غذای دانشجویی است، از مهر ماه یعنی سال تحصیلی جدید اجرا خواهد شد.
رییس صندوق رفاه دانشجویان اظهار کرد: اجرای مدل جدید الگوی غذای دانشجویی که قرار بود براساس آن دانشجویان یارانه تغذیه دریافت کنند به دلیل مهیا نبودن زیرساختها در تمام دانشگاهها فراهم نشد.
بیش از این هاشم داداش پور رئیس سازمان دانشجویان ضمن اشاره به برنامه جدید وزارت علوم در حوزه تغذیه دانشجویی گفته بود: در حوزه تغذیه دانشجویی ما برنامهای تحت عنوان "الگوی تامین مالی تغذیه در سطح دانشگاههای کشور "تدوین کردیم و با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور و مشورت دانشگاهها دنبال این هستیم که تحولی در حوزه مدیریت تغذیه دانشجویان صورت بدهیم.
وی در ادامه تاکید کرد: یکی از گزینههای ما در تامین مالی تغذیه در سطح دانشگاههای کشور این است که بجای اینکه منابع در اختیار دانشگاهها قرار بگیرد را در اختیار مصرف کنندگان یا همان دانشجویان قرار دهیم. یعنی منابع تغذیه دانشجویان که دولت به دانشگاهها اختصاص میدهد را به مرور زمان از طریق دانشگاهها به دانشجویان بدهیم در عوض تنوع غذایی را به حداکثر برسانیم. به این ترتیب دانشجویان یارانه تغذیه دریافت خواهند کرد.
رییس سازمان امور دانشجویان خاطر نشان کرد: برنامه فوق در خصوص تغذیه دانشجویان هنوز در مرحله بررسی میباشد و به تصمیم قطعی در خصوص عدد مربوط به تغذیه دانشجویان نرسیدیم.
داداش پور افزود: دولت در مجموع حدود ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بابت تغذیه دانشجویی به دانشگاههای کشور اعتبار تخصیص میدهد این عدد حدود ۲۰ درصد از بودجه کل دانشگاههای کشور است. قرار شد ما نظامی طراحی کنیم که در آن سهم دانشجو، دولت و دانشگاهها به گونهای طراحی شود که اولا دانشجویان بدانند چه میزان منابعی در اختیارشان است و از طرفی ما نیز بتوانیم مشکل مربوط به تغذیه را حل کنیم؛ ضمن اینکه تلاش کنیم رضایتمندی دانشجویان در باب تنوع و کیفیت غذا افزایش یابد.