به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپیس، طبق اطلاعات رسانههای چینی طی ماموریت چانگ ۷ شامل یک لندر، یک کاوشگر و یک جهنده متحرک در ۲۰۲۶ میلادی به فضا پرتاب میشوند. این جهنده نخستین نمونه کاوشگر ماه در نوع خود به حساب میآید و از مناطقی که نور آفتاب به آنها میتابد به دهانههایی که در سایه قرار دارند میجهد تا با استفاده از یک تحلیلگر مولکولی آب را جستوجو کند.
لندر این ماموریت از سیستم ناوبری تصویر نقطه عطف (landmark image navigation system) برای تضمین دقت درماموریت استفاده میکند و ابزار جهنده نیز فناوری نوین جذب شوک را برای فرود ایمن در مناطق شیب دار به کار میگیرد.
کشف یخ در دهانههای ماه که در سایه قرار دارند دستاوردی مهم در بررسی این سیاره به حساب میآید و نویدبخش وجود منابعی در محل است که میتوان به شیوههای مختلف از جمله برای تامین ذخایر فضانوردان یا سوخت موشک و فضا پیما از آن استفاده کرد.
طبق گزارشی از نشریه اسپیس نیوز در ۲۰۲۴ میلادی، هدف ماموریت چانگ ۷ چین دهانه شکلتون است. کاوشگر این ماموریت براساس ماه نورد «یوتو» چین، اما در ابعاد بزرگتر ساخته و طوری طراحی میشود تا بارهای مختلف را حمل کند. همچنین ماهواره Queqiao۲ نیز از این ماموریت پشتیبانی میکند. ماهواره مذکور انتقال نمونه سنگ و خاک ماه در ماموریت چانگ ۶ در سال گذشته را تسهیل کرد.