حمید طباطبائی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»در قوچان، تصریح کرد: رعایت قانون کپی رایت برای افزایش انگیزه مؤلف می تواند جزء عوامل مؤثر در چاپ کتاب و کتابخوانی باشد.
وی افزود: مقالات و پژوهش های در مسیر تالیف کتاب توسط اساتید و دانشجویان باید کاربردی بوده و تعداد مقالات و پژوهش هایی که توسط اساتید دانشگاه ها به ویژه دانشگاه آزاد قوچان در مجامع ملی و بین المللی انجام میشود، بسیار زیاد است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد قوچان بیان داشت: متاسفانه حلقه تالیف و چاپ کتاب در این مسیر کاربردی مورد غفلت واقع شده و با در نظر گرفتن امتیازهای پژوهشی همچون تبدیل وضعیت و ارتقاء سطح اساتید و حمایت های مالی، باید اساتید و دانشجویان را برای تالیف و چاپ کتاب و گسترش فرهنگ کتابخوانی حمایت و ترغیب کرد.
طباطبائی تاکید کرد: شناخت مخاطب و در نظر گرفتن نیازهای او عامل اصلی رونق فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه به شمار می آید.
وی بیان داشت: تا کنون 12 جلد کتاب در رشته های مختلف علمی توسط اساتید واحد قوچان چاپ و منتشر شده است که پنج کتاب دیگر نیز در دست چاپ می باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد قوچان ادامه داد: نمایشگاه کتاب با تخفیف ویژه، برگزاری مسابقه کتابخوانی، همایش و سخنرانی پیرامون فرهنگ کتاب و کتابخوانی و نقد کتاب از برنامه های پیش بینی شده در هفته کتاب و کتابخوانی در این واحد دانشگاهی خواهد بود.
طباطبائی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از کارشناسان، اینترنت را به واسطه کم هزینه بودن و جستجوی سریع رقیب جدی کتاب می دانند؛ اما اینترنت می تواند همراه و در کنار کتاب بوده و در مقابل آن نباشد.