به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در بیانیه 11 تشکل دانشجویی دانشگاه های شیراز در حمایت از پایگاه خبری تحلیلی «غریو» آمده است: در هفته گذشته و بدون اطلاع قبلی پایگاه خبری- تحلیلی غریو فیلتر شد و با وجود پیگیری هایی که انجام شد، هنوز دلیلی از سوی مسئولان مربوطه مبنی بر علت از دسترس خارج بودن این پایگاه خبری گفته نشده است.
این بیانیه می افزاید: با وجود اینکه رسانه های بسیار زیادی در استان فارس وجود دارد، ولی تا مدت ها جای خالی رسانه ای که اخبار و تحلیل های دانشجویان و دانشگاهیان را به عنوان عضو فرهیخته و تاثیرگذار اجتماع، پوشش دهد، احساس می شد.
در بیانیه11 تشکل بزرگ دانشجویی دانشگاه های شیراز با اشاره به سخن شهید بهشتی مبنی بر اینکه «دانشجو موذن جامعه است اگر خواب بماند نماز امت قضا می شود»، آمده است: با شروع به کار کردن پایگاه خبری -تحلیلی غریو توسط دانشجویان بارقه های امید در دانشجویان نمایان شد و این سایت مورد استقبال جامعه دانشگاهی قرار گرفت.
در ادامه این بیانیه با اشاره به اینکه این پایگاه خبری- تحلیلی با سرلوحه قرار دادن اصولی همچون فرا تشکلی بودن، رعایت اخلاق رسانه ای، پرداختن به مطالبات دانشجویان، پوشش اخبار دانشگاهی و غیره مورد توجه جامعه دانشگاهی بوده و با اکثر تشکل های دانشجویی ارتباط داشته است، تصریح شده است: متاسفانه به دلیل تنگ نظری و شیطنت عده ای خاص و عدم روحیه انتقاد پذیری؛ پایگاه خبری- تحلیلی غریو فیلتر شده است و هنوز مسئولان مربوطه در خصوص از دسترس خارج بودن این پایگاه خبری پاسخی نداده اند.
در بخش پایانی این بیانیه تشکل های بزرگ دانشجویی شهر شیراز ضمن حمایت از اصول و حرکت دانشجویان، خواستار پاسخ گویی صریح و قانع کننده مسئولان در خصوص فیلتر بودن سایت شده اند.
بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه شیراز، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی شیراز، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دفتر تحکیم وحدت شیراز، انجمن اسلامی دانشحویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بسیج دانشجویی دانشگاه فنی مهندسی شهید باهنر، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز و تشکل وصال دانشگاه آزاد شیراز از جمله تشکل های امضا کننده این بیانیه می باشند.