بدون حجاب شاید در نگاه اول جذاب باشی اما دیر یا زود از دهن می افتی!
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ تمام دغدغه ی زندگیش شده زیبایی ظاهری تا دوست داشتنی تر شود تا چشم نواز ترشود. مدام ساعات زندگیش شیفت می شود بین لوازم آرایش های مختلف.
یک بار هم به این فکر نکرده که جانش را آرایش کند اصلا لوازم آرایش جان را نمی شناسد. خواهر عزیزم اندکی بیا و چشم نوازی را بگذار کنار تا دل نواز شوی.
زیبایی اندیشه، پاکی دل، عطوفت، پاکدامنی، ... می بینی؟! اگر زیبایی باطن باشد دیگر احتیاجی به زیبایی ظاهری نیست.
راستی! به کجا چنین شتابان؟! به کجا می نگری؟! در دل که می خواهی بنشینی؟! آنان که می خواهی زیباییت را ببینند آن روزی که این زیبایی نبود تو را برای چه بخواهند؟!! چند روز؟ چند ماه؟ چند سال؟ آخر مگر نه اینکه دست روی دست زیاد است؟ چرا شاخصه ای بادوام تر نمی گزینی؟
هوس اولین ایده ای است که در دیدگاه دیگران جان می بخشی بدون اینکه حتی خود بدانی یا بخواهی.وقتی اینگونه می روی در تعدد ابراز احساسات ها دچار اشتباه نمی شوی؟
شاید بگویی نه! بگویی همه ی مردها که اینگونه نیستند! باشد قبول. اما چگونه تمیز می دهی که کدام یک را در این جرگه بگماری؟! در حالی که تو زیباییت را به تمامی آن ها عرضه می کنی!
در باطن پاکت شکی نیست!این را آن زمان دریافتم که وضویت را گرفتی تا در مقابل معبودت سجده کنی! آن زمان که قرآن را با اشک و تضرع می خواندی! آن زمان که در تنهایی هایت دعا می کردی و به خالقت ایمان داشتی! آن زمان که صندلی ات را در اتوبوس به پیرزنی قد خمیده هدیه دادی.....
اما عزیزی می گفت:«کاری نکنید که مورد ظن بد قرار گیرید».چند نفر؟براستی چند نفر قدرت درک باطنت را دارند؟اصلا وقتی که زیبایی صورتت جلوه گری می کند چند نفر یارای دیدن سیرت زیبایت را دارند؟!!
با وجود تأکیدات دین مبین اسلام به حفظ حجاب و عفاف، متأسفانه این ارزش، مدت هاست که از سوی دشمنان مورد هجمه قرار گرفته است.
با وجود جان سپاری های جوانان غیور سرزمین پاکمان در عرصه ی جنگ سخت، شاهدیم که در عرصه ی جنگ نرم داریم قافله را می بازیم.
در این مجال به سراغ کارشناسان دینی و مذهبی استان سرسبز گلستان می رویم تا راه چاره ای در این باب بیابیم.
یکی از دلایل مشکلات عدم رعیات حجاب، زیرساخت هاست.
حجت الاسلام سیدجواد محمدزاده، مدیر حوزه ی علمیه ی دانشگاهیان گلستان گفت:یکی از دلایل مشکلات حجاب، زیرساخت هاست برای مثال زیر ساخت های اقتصادی معیوب، بانوان را در انجام وظایف اصلی دچار سهل انگاری می کند.
وی افزود:اگر اقتصاد ترمیم شود و خانه محل امنی برای خانم ها شود مسائل اصلی زندگی مانند امر حجاب جدی تر گرفته می شود.
محمدزاده تصریح کرد:تبیین، یکی دیگر از مقولاتی است که در امر حجاب ضروری است چرایی حجاب و عفاف و تفاوت این دو واژه و میزان آن و روابط بین محرم و نامحرم باید به درستی تبیین شود.
مدیر حوزه ی علمیه ی دانشگاهیان گلستان خاطرنشان کرد:در مسئله ی حجاب و عفاف اگر شخصیت هایی که عهده دار اجرای این امر می شوند تبهر لازم را آمیخته با فرهنگ داشته باشند و آشنا به مسائل دینی باشند می توانند بدرستی نقش آفرینی کنند.
حجاب اجباری نیست، تبیینی است.
حسینی جبلی، استاد حوزه و دانشگاه نیز بیان داشت:امر حجاب با اجبار نهادینه نمی شود و باید به درستی تبیین شود در صورت تبیین درست، یقینا با اشتیاق پذیرفته می شود.
وی تصریح کرد:قبول کردن حجاب اذعان به مقبولیت ایمان به دین است و در مقابل، رعایت نکردن آن در صورت داشتن آگاهی، نشانه ی فسق آشکار است.
حسینی اظهار داشت:دانشگاه ها به عنوان یک بستر مهم اخلاقی در نظر داشته باشند که فسق آشکار حکم دارد و دانشجو بایستی در صورت حرکت در خلاف جهت حدود قوانین دانشگاه، پاسخگو باشد.
در دانشگاه ها قوانین هست اما نظارت نیست.
وی با بیان اینکه قوانین در دانشگاه ها مشکلی ندارد و لغزش ها در اجراست، گفت:البته نظارت این امر باید در سطوح بالاتر از دانشگاه ها یعنی در مجلس و وزارت علوم صورت بگیرد.
حسینی اظهار داشت: در دانشگاه ها مقصر اصلی بی حجابی تنها مسئولین دانشگاهی نیستند بلکه برنامه ریزی مراتب بالاتر مشکل دارد.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد:ما در اجتماع نسبت به یکدیگر وظایفی بر عهده داریم از این رو لازم است عملی که به دیگران آسیب می رساند مهار شود و بدحجابی یکی از امور آسیب زننده است.
وی متذکر شد:در اعتقادات ما دانشگاه مکان مقدسی است چرا که اسلام به علم اهمیت ویژه ای داده است از این رو لازم است که در ظاهر نیز اسلامی بودن دانشگاه ها دیده شود.
با کمی توجه می توان نقیصه ی حجاب را جبران کرد.
مهدوی، مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان با اشاره به وضعیت حجاب و عفاف در سطح دانشگاه های استان گفت: در حال حاضر با دو گروه دانشجویان گاها غیر عفیف برخورد می کنیم.
مهدوی افزود: گروهی از بدو ورود مشکل دارند؛ چرا که اساسا هیچ گزینش و الزامی برای جذب دانشجویان وجود ندارد.
وی ادامه داد: گروه دیگر گروهی است که از ابتدا مشکل ندارند، اما در طول دوره تحصیلی به دلیل نبود کنترل های لازم مسیر پرورش یافته خانوادگی خود را تغییر می دهند!
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان تصریح کرد: با لحاظ کردن کمی توجه و قدری آموزش و داشتن ارتباطات ضروری بین متولیان امر و دانشجویان، می توان نقیصه نبود حجاب را جبران کرد.
وی اظهار داشت:اگر نظارت دستگاه های وضعی و اجرایی وجو داشته باشد حل معمای حجاب سخت نیست از این رو از مجلس و وزارت علوم انتظار می رود که نسبت به اجرای قوانین موجود و کمبود قوانین احتمالی به طور جد پیگیر باشند.