به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، سمانه عزیزی روز گذشته در جمع خبرنگاران در بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج، به بیان برخی از عادات غلط غذایی در ماه رمضان پرداخت و گفت: مصرف قندهای ساده ای مانند زولبیا، بامیه، حلوا و شیرینیجات با ترشح سریعتر انسولین، موجب گرسنگی زودرس و دشواری روزهداری در این ماه میشوند.
وی افزود: بهتر است برای کاهش گرسنگی، در وعده سحر از کربوهیدراتهای پیچیده مانند غلات سبوسدار، حبوبات و سبزیجات استفاده شود.
این کارشناس ارشد تغذیه مصرف آبمیوههای طبیعی در فاصله افطار تا سحر را یکی از روش های مناسب برای کاهش تشنگی در مدت روزهداری دانست و گفت: علاوه بر مصرف آب میوه طبیعی و آب، مصرف شیر کمچرب، دوغ کمنمک و کمچرب، میوه و سبزیجات پخته شده و انواع سوپ های رقیق، کمنمک و کمچرب نیز در کاهش تشنگی روزهداران موثر است.
وی سبزیجات را دارای نقش موثری در کاهش تشنگی روزه داران دانست و گفت: افرادی که مشکل گوارشی نفخ معده دارند، بهتر است از آب سبزیجات استفاده نمایند.
عزیز افزود: سعی شود آب همراه و یا با فاصله کم از صرف غذا، مصرف نشود زیرا مصرف آب با غذا، شیره گوارشی هضم و جذب مواد غذایی را با مشکل مواجه نموده و موجب تشدید بیماری رفلاکس(ترش کردن معده) میشود.
وی با توصیه روزه داران به رعایت عادات صحیح غذایی در این ماه بیان داشت: برای هضم و جذب بهتر مواد غذایی و پیشگیری از اضافه وزن، پس از افطار حداقل نیم ساعت پیاده روی با شدت متوسط داشته باشید و از خوابیدن بلافاصله پس از وعدههای افطار و سحر خودداری کنید.