حسین حیدریان در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، با بیان اینکه امسال 1000 نفر در اردوهای جهادی گیلان شرکت کردند، بیان داشت: دانشجویان جهادی در قالب 50 گروه جهادی به مدت 14 روز در تابستان امسال در مناطق محروم روستاهای گیلان فعالیت کردند.
وی افزود: جهادگران در بخشهای مختلف اردوهای جهادی در عرصه های عمرانی، بهداشت و درمان، آموزشی، فرهنگی و علمی در مناطق محروم در شهرستان های رودسر، املش، لاهیجان، آستانهاشرفیه، شفت، تالش، آستارا، رودبار و سیاهکل فعالیت های زیادی را انجام دادند.
مسئول کانون نوسازی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی گیلان ساخت سه غسالخانه، بیش از پنج عرصه دیوارکشی و سربندی مساجد، آبرسانی بیش از 2000 متر لوله، نصب مخزن آب آشامیدنی در سه عرصه و ساخت آب خوری در دو مدرسه، بهسازی و رنگ آمیزی 10 مدرسه، ساخت یک خانه بهداشت، شن ریزی 1000 مترجاده و مسیرهای روستایی در روستاهای مختلف را از جمله مهمترین پروژه های عمرانی امسال برشمرد.
حیدریان گفت: همکاری و تعامل مدیران شهرستانی نقش بسیاری در پیشبرد اهداف این اردوها داشت.
وی با بیان اینکه آغاز زمان اعزام اردوهای جهادی در استان از تیرماه جاری تا پایان شهریورماه جاری بود، گفت: دستورالعمل ابلاغی به استان در زمینه برگزاری اردوهای جهادی صد درصد محقق شده است.
مسئول کانون نوسازی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی گیلان برگزاری یادواره شهدا، محفل انس با قرآن، دیدار با خانواده شهدا و برگزاری اعیاد مذهبی را از جمله فعالیتهای فرهنگی اردوهای جهادی برشمرد.
حیدریان درخصوص تاثیر بسیار مثبت اردوهای جهادی در خدمترسانی و محرومیتزدایی مناطق محروم گفت: اردوهای جهادی از نظر اقتصادی هزینههای عمرانی دولت را کاهش میدهد و موجب تسریع در انجام پروژهها میشود.
وی افزود: دانشجویان رشتههای پزشکی در کارگروه بهداشت و درمان فعالیت می کردند.
مسئول کانون نوسازی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی گیلان گفت: اردوهای جهادی دارای سه مرحله شناسایی، مطالعه چگونگی و چرایی حضور دانشجویان جهادی در منطقه مورد نظر و همچنین پیگیری مصوبات و پروژهها است.
حیدریان خاطرنشان کرد: دانشجویان جهادی پل ارتباطی بین مسئولان و مردم در مناطق محروم هستند که با همکاری و تعامل با مسئولان در بحث محرومیت بهتر می توانند عمل کنند.