به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، نامداری امروز در مراسم تجلیل از پژوهشگران نمونه لرستان که به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد، بیان داشت: برخی از دستگاه های اجرایی پژوهش را نه به عنوان ابزاری برای ارتقا استان؛ بلکه به عنوان ابزاری برای رسیدن به منافع مالی خود در نظر می گیرند.
وی با بیان اینکه پژوهش در کوتاه مدت منفعتی ندارد، افزود: عملکرد دستگاه های اجرایی که متولی پژوهش هستند ضعیف است و این یکی از معضلات پژوهش استان است.
معاون پژوهشی و فن آوری دانشگاه لرستان گفت: توصیه ما به مدیران دستگاه های اجرایی این است که از پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه در راستای حل معظلات استان استفاده کنند.
نامداری با بیان اینکه دانشگاه لرستان می تواند دانشجوی تحصیلات تکمیلی و پژوهشگر را به صورت تقاضا محور در اختیار دستگاههای اجرایی استان قرار دهد، افزود: این پیشنهاد برای ارتزاق دانشگاه نیست؛ بلکه برای خدمت به استان است.
وی تصریح کرد: متاسفانه دستگاهی که بیشترین اعتبارات پژوهشی را در استان داشته؛ اما این اعتبارات را به مراکزی واگذار کرده که کمترین توانایی را داشته است.
معاون پژوهشی و فن آوری دانشگاه لرستان با انتقاد از استقبال ضعیف دستگاه های اجرایی استان از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی که در محل دانشگاه لرستان دایر است، گفت: از 18 دستگاه دولتی که برای حضور در این نمایشگاه دعوت بعمل آمده بود 10 دستگاه حضور پیدا کردند.
لازم به ذکر است، در این مراسم از 48 نفر از پژوهشگران برتر استان تجلیل بعمل آمد.