محمد ابراهیم باباخانی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، بیان داشت: فرهنگ، اقتصاد و سیاست سه رکن زندگی فردی و اجتماعی بشر را تشکیل می دهند و هر یک از این ارکان به طور مستقیم و غیر مستقیم تاثیرش را بر معیشت اشخاص می گذارد.
وی افزود: هر یک از این ارکان سه گانه به دو بخش عملی و نظری قابل تقسیم هستند و اصولا در بخش نظری ما به ترسیم هر رکن می پردازیم و در بخش عملی بر اساس مبانی نظری به انجام بهینه ترین فعالیتش که متناسب با شرایط است خواهیم پرداخت.
مسئول آموزش دانشگاه پیام نور رشت افزود: یکی از اصول هدایت صحیح یک امت اسلامی رشد متوازن است که در آن افراط و تفریط معنا ندارد. این امر با ایجاد یک رابطه منطقی میان جنبه های نظری و عملی ارکان اجتماع موجود می شود و در بحث ارائه راهکارهای متناسب با شرایط موجود اجرا می شود.
باباخانی با بیان اینکه رهبر معظم بر اساس وظیفه شرعی و قانونی شان اهداف امت اسلامی را تبیین و تفسیر می کند، گفت: ایشان با نامگذاری سال راهبرد موثر و متناسب با شرایط زمانی را در اختیار دستگاه های اجرایی و تمامی دلسوختگان نظام و انقلاب اسلامی قرار می دهند و هر کس با هر سمت و جایگاهی تا شهادت موظف به پیروی از این راهبرد است تا با اجرای امر رهبر اهداف یک امت اسلامی محقق شود.
وی افزود: متاسفانه در سالهای گذشته به دلایل مختلف این راهبردها محقق نشده که البته یکی از محکم ترین علل عدم وجود زیرساخت های لازم و آماده سازی این زیرساخت هاست؛ این امر موجب شد که بر اساس مصلحت این راهبردها تکرار شود.
مسئول آموزش دانشگاه پیام نور رشت تصریح کرد: مباحث نظری فرهنگ اسلامی که در اسلام از آن به عنوان اخلاقیات یاد شده از ریشه ای ترین رکن های مجامع انسانی است؛ یعنی علاوه بر قدمتی که در تاریخ اقوام دارد در تمامی شئون زندگی از جمله اقتصاد و سیاست تاثیر مستقیم می گذارد.
باباخانی گفت: این مهم در سالهای گذشته بشدت مورد هجمه های دشمن قرار گرفته است؛ به طوری که مقام معظم رهبری از آن به عنوان شبیخون فرهنگی یاد کرده؛ لذا نیاز به احیای این مسئله احساس می شود.
وی افزود: دانشجویان به عنوان سرمایه های نظام اسلامی در حال موظف به خودسازی انقلابی بر اساس رهنمود های رهبری و آرمان های مقدس اسلام و انقلاب اسلامی هستند تا در آینده که جزئی از بدنه نظام شدند بتوانند نقش خودشان را بخوبی ایفا کنند و یا با ایجاد نوآوری در عرصه های مختلف موجب پویایی و عزت جامعه اسلامی شوند.
مسئول آموزش دانشگاه پیام نور رشت بیان داشت: برای یک فعالیت جهادی موثر نیاز به بیان مولفه های اینگونه فعالیتهاست. فعالیت جهادی لزوما نیاز به دغدغه های متعالی دارد؛ لذا اجرای این مهم می طلبد که دغدغه های متعالی نظام اسلامی را بیشتر بشناسند و درک کنند که وظیفه شان تنها خدمت به خلق و تامین آسایش آنان برای کسب رضای خداوند متعال است.