به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، نشست اعضای تشكلهاي اسلامي، سياسي مسئولان و اعضاي شوراي مركزي بسيج دانشجويي دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان با روسای دانشگاه ها، رئيس نهاد نمايندگي مقام معظم رهبری و معاون هماهنگی دانشگاه در مسجد النبی(ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمينی شهر برگزار شد.
در این مراسم مهران مجلسی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه با بیش از ۹۰۰۰ دانشجو و با امکانات گسترده آموزشی، پژوهشی و رفاهی سومین دانشگاه بزرگ در استان اصفهان به شمار می آید و قابلیت ها و پتانسیل های خوبی برای تولید علم و ثروت را دارد.
وی وجود ۴۰ تشکل دانشجویی و هیات مذهبی در واحدهای دانشگاهی استان اصفهان را افتخار بزرگ فرهنگی و انقلابی برشمرد و افزود: برگزاری چنین نشست های صمیمی در فضای آکنده از معنویت بر شور و نشاط علمی، فرهنگی و سیاسی دانشجویان می افزاید.
همچنین در این مراسم حجت الاسلام سید مجتبی میردامادی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان بیان داشت: فلسفه نماز و روزه تقوای الهی است و علم و دانش نیز باید مقدمه کسب تقوا باشد؛ زیرا تقوا ترس از گناه را در جا و در هر سختی برای انسان بوجود می آورد و اعمال و رفتار ما باید باعث خشنودی و رضای خداوند متعال شود.
وی ادامه داد: رعایت نظم بر اساس کلام گوهربار حضرت علی (ع) و توصیه مقام معظم رهبری ضروری است و مسئولان و مدیران دانشگاه باید قانون را در همه حال اجرا کرده و به آن پایبند باشند و دانشجویان نیز در این زمینه به مسئولان یاری رسانند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اصفهان یاد خدا را باعث زیبایی زندگی و آرامش انسان برشمرد و گفت: دانشجویان در زندگی خود بطور دائم یاد خدا و ذکر خدا را داشته باشند تا رستگار شوند.
حجت الاسلام میردامادی با اشاره به حزب اللهی بودن اعضای تشکل های اسلامی دانشجویی بیان داشت: دانشجویان مومن و انقلابی در محیط های دانشگاهی دغدغه دین و گسترش ارزش های اسلامی و دینی دارند و از همه فرصت ها برای احیای دین و ذخیره آخرت بهره می برند تا دانشگاهی اسلامی و مورد رضای خداوند متعال محقق شود.
فقیهیان، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و نماینده ریاست عالیه دانشگاه در تشکلهای اسلامی سیاسی اساتید و دانشجویان سخنران دیگر نشست در جمع فعالان دانشجویی گفت: تشکل های دانشجویی محل تجمع جوانان دلسوز و علاقمند نظام و انقلاب در عرصه های نظارتی و ارشادی است و به مسئولان و کارگزاران نظام در زمینه های مختلف کمک می کنند.
وی حضور دانشجویان را در تشکل ها و در چارچوب قوانین مایه برکات فراوان خواند و تصریح کرد: تا زمانی که مدیر در مسند مدیریت خود قرار دارد، جزو کارگزاران نظام است و باید تقویت و حمایت شوند و کارها با مشورت و کارگروهی دنبال شود.
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اصفهان گفت: تشکل های دانشجویی باید دانشجویان با تفکرات مختلف را جذب کنند و به نحوی برنامه ریزی کنند تا فعالیت دفاتر مستمر و دائمی باشد و نه فصلی و موقتی.
فقیهیان خاطرنشان کرد: مسئولان تشکل ها باید درس خوان ترین و از لحاظ جسمی قوی ترین افراد باشند.
لازم به ذکر است، در پایان این نشست دانشجویان به بیان دیدگاه ها و پیشنهادات خود در زمینه های مختلف دانشگاهی پرداختند و بر گسترش کرسیهای آزاد اندیشی، افزایش بودجه های دفاتر تشکل های دانشجویی، توسعه نشریات دانشجویی مستقل و نظارت گسترده تر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بر فعالیت های دانشجویی تاکید کردند.