حجت الاسلام سید جواد اشکوری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: در دنیای سیاست، وقتی یک کشور بخواهد، بر سایر ممالک تسلط یابد، به انواع جنگ اعم از سخت و نرم توسل می جوید و سعی می کند با قانونی جلوه دادن عملکردش، به وقایع موجود مشروعیت ببخشد.
وی ابزارهای جنگ نرم را استفاده از قدرت نرم در راستای تزریق ضد ارزش های مورد وفاق در جامعه هدف و اتکا به تحریک اراده ها عنوان کرد و گفت: نفوذ فرهنگی پیام انقلاب اسلامی در منطقه و جهان سیاست های دنیای کنونی را به ایران مرتبط می کند.
استاد حوزه و دانشگاه قم گفت: یکی از سیاستمداران آمریکایی گفته بود: هیچ کشوری در منطقه تشکیل نمی شود؛ مگر اینکه ایران بخواهد آن کشور در معادلات جهانی وجود داشته باشد و از سوی دیگر وجود رهبر معظم انقلاب به عنوان مهمترین ابزار قدرت اسلام در جهان بر بسیاری از سیاست های غرب در منطقه خط بطلان می کشند.
حجت الاسلام اشکوری با تاکید بر اینکه گروه های تکفیری و رژیم غاصب اسرائیل از تحمیل اراده خود بر مناطق مورد نظرشان عاجز هستند، تصریح کرد: تنها راه برای داعش و اسرائیل استفاده از تروریسم روانی در راستای اعمال خشونت غیرقانونی و ایجاد وحشت برای دستیابی به اهدافشان است.
وی گروه ها و احزابی که جایگاه دموکراتیک و مردمی در میان جامعه را ندارند مجری تروریسم روانی اعلام کرد و گفت: گروه های تروریست نوظهور در خاورمیانه و اسرائیل با انجام قتل و عام های وسیع و به تصویر درآوردن این کشتارها در فضای مجازی، جامعه جهانی را مجبور به پذیرش مشروعیتشان می کنند.
استاد حوزه و دانشگاه قم گفت: آمریکا قدرت نرم خود را در خاورمیانه از دست داده است، از سوی دیگر هیمنه این کشور پس از حمله به افغانستان و عراق توسط ایالات متحده، هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایرانی در آب های خلیج فارس و هزاران آتش افروزی در منطقه شکسته شد و مخالفان این دولت از نظر قدرت نرم بر وی تفوق یافته اند.
حجت الاسلام اشکوری با اشاره به واکنش ضعیف دولت یازدهم در مقابله با حمایت های آمریکا از تروریست خاطرنشان کرد: ادبیات و رفتارهای های دولت در دو بخش قابل تبیین است، دولت یازدهم در عرصه ادبیات سیاسی مطلوب عمل کرده است؛ اما در حیطه رعایت و حفظ خطوط قرمز در حال فاصله گرفتن از ادبیات انقلابی است.
وی این رفتار دولت را قابل اغماز دانست و گفت: این موضوع به رفتار سیاسی روحانی در انتخابات مربوط می شود که با گذر زمان و درک بهتری از وقایع جهان، رنگ و بوی ملی به خود خواهد گرفت.