به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر مهدی احسانیان در نشست خبری امروز با تاکید بر اینکه به منظور جهت دهی پروژه های پژوهشی طرح حمایت ویژه از پروژه های تحقیقاتی در دستور کار است، گفت: در حال حاضر این دانشگاه پروژه های در نظر وای ایمپلنت ها، حسگرها، شبیه سازها و سیستم های پیچیده در دستور کار دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر با بیان اینکه تلاش می شود تا پروژه های تحقیقاتی به صورت هدفمند اجرایی شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر آشنایی کاملی میان صنعت و دانشگاه وجود ندارد به گونه ای که صنعت به دانشگاه ها اعتماد ندارد و دانشگاه نیز درصدد حرکت در مرزهای دانش است.
وی با اشاره به راهکاری در این زمینه یادآور شد: در این زمینه طرح استاد مهمان را اجرایی کردیم که براساس این طرح اساتید یک روز در ماه با حضور در بخش صنعت نیازهای این بخش را جمع آوری و پروژه های تحقیقاتی در دست اجرا را در حوزه های مورد نیاز صنعت اجرایی می کنند.
احسانیان با تاکید بر اینکه تشویق های برای اجرای پروژه های تقاضامحور در نظر گرفته شده است، ادامه داد: به منظور ایجاد بستری مناسب برای اجرایی پروژه های تحقیقاتی در دانشگاه کلیه قوانین در این زمینه را به روز کردیم.
وی همچنین با اشاره به همکاری این دانشگاه در پروژه های کلان ملی خاطرنشان کرد: طرح پِلت فُرم ملی با همکاری دو دانشگاه از جمله پروژه های ملی است که در آن مشارکت داریم ضمن آنکه در طرح کلان امنیت حمل و نقل عمومی نیز مشارکت داریم که براساس این طرح با قراردادی که با سازمان اتوبوسرانی منعقد شد کلیه رانندگان با استفاده از شبیه سازها به صورت مجازی با خطرات احتمالی مواجه می شوند تا از بروز این خطرات در جاده ها ممانعت شود.
معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر تولید آب وانرژی برای بیابان زایی و طرح کلان بالگرد ملی را از دیگر پروژه های این دانشگاه نام برد و ادامه داد: علاوه بر آن طرح ساخت سامانه منظومه ماهواره دفاعی نیز از سوی این دانشگاه در حال اجرا است.
احسانیان با اشاره به قراردادهای این دانشگاه با وزارتخانه های چون نفت ادامه داد: حجم قراردادهای پژوهشی این دانشگاه با سازمان ها 15 تا 20 میلیارد تومان است.