بلالی، مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه یزد در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از یزد،با اشاره به اهمیت فرهنگ در جامعه گفت: امروز رسانه در هر کشوری به عنوان ابزاری برای بیان اندیشهها و فلسفه اسلامی و فلسفه غربی به کار میرود که بدون شناخت این ابزار به نحوی تمامی فعالیت ها پوچ به نظر میرسد.
وی افزود: ای کاش بعضی از هنرمندان ما که داعیه روشنفکری هستند وخود راسردمدار روشنفکری دراین زمینه میدانند با نگاه عمیقتر مسائل را واکاوی کنند؛ زیرا به نوعی مرز هنر ارزشی و غیرارزشی نیز به همین تفکرات عمیق افراد برمی گردد.
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه یزد تصریح کرد: ما معتقدیم افرادی که به ادعای خودشان در آثارشان به دنبال شناخت حقیقت معانی هستند، باید در کنار خواندن یک سری کتابهای صرفا ترجمه شده از فیلسوفان غربی بازدیدی ازکوچکترین معانی(فکه و دهلاویه) در هشت سال دفاع مقدس را نیز داشته باشند تا بتوانند آثار خود را به دور از جهت گیریها در راستای اعتلای فرهنگ ارتقا دهند.
بلالی خاطرنشان کرد: هشت سال دفاع مقدس گنچینهای سرشار ازحقیقتهاست که هرانسانی به اندازه ظرفیت خود و حتی بیشتر میتواند ازآن بهره ببرد و در انجا میتوان حقیقت معنا را شفافتر دید و پیشنهاد ما نیز بررسی بیشتر توسط افراد نخبه و فعال فرهنگی در این بخش است.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای ناشناخته دفاع مقدس و اهمیت استفاده آنها در بخش فرهنگ و سینمای کشور گفت: دفاع مقدس معنایی است که میتوان در آن ایستادگی مادری که تمام فرزندان خود را دراین راه از دست داده است، مشاهده کرد که حتما باید برای آشنایی بیشتر با این جنبههای پنهان هشت سال دفاع مقدس باید به تصویر کشید.
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه یزد ادامه داد: همه مردم ایران باهرسلیقه سیاسی و نگرش مذهبی میدانند که هشت سال دفاع مقدس گنجینهای از اسطورههایی همچون همت آوینی و چمران واسطورههایی بزرگ هستند که بهدنبال حقیقت معنا رفتند و آنقدر رفتند تا سیراب شدند.
بلالی در پایان گفت: ما معتقدیم که زندگی این اسطورهایی که در دفاع مقدس حضور داشتند، باید با تلاش دوستان فرهنگی به تصویر کشیده شود تا دوری نسل جوان از این فرهنگ را کاهش دهیم و آنها را با معانی عمیق این جنگ آشنا کنیم.