مجتبی مرادی، مسئول فرهنگی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه بیرجند در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در بیرجند، با بیان اینکه دانشجویان امسال به مانند هر سال روز دانشجو برایشان دارای اهمیت خاصی بود، گفت: در دولت جدید در یک سال و نیم اخیر با توجه به سیاستهای خارجی دولت که با عنوان تنش زدایی قصد ایجاد رابطه و مذاکره در فضایی آرامتری را با غرب و به خصوص آمریکا دارد سبب شده تا دولت در مقابل آمریکا و گروه 5+1 از موضع ضعف برخورد کند و این موضوع باعث شده تا دشمنان ما توهینهای بیسابقه ای علیه مردم ایران به کار ببرند.
وی با بیان اینکه متاسفانه واکنش دولت در برابر این توهینهای دولتهای غربی دوباره از موضع ضعف بوده و ترس از به هم خوردن این روابط سبب شده این بعد استکبار ستیزی و ایستادگی در برابر دشمنان ضعیف باشد، گفت: این موضوع حساسیت این روز یعنی 16 آذر به عنوان نماد استکبار ستیزی را حساس تر کرده و جنبش دانشجویی هم به عنوان بیدار کننده و جریان ساز در سطح دانشگاه و جامعه تمرکز خود را در این ایام بر این موضوع قرار داد و همین سبب شد که اتفاقاتی همچون لغو سخنرانی "شریعتمداری" در دانشگاه امیرکبیر روی دهد.
مسئول فرهنگی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه بیرجند ادامه داد: دولت با این اقدامات و با توجه به برنامههای اجرا شده در دانشگاهها بدنبال انحراف از موضوع اصلی این روز یعنی استکبار ستیزی بوده است.
دولت از همان ابتدا ادبیاتی مناسبی در برخورد با منتقدان خود نداشته است
مرادی با بیان اینکه متاسفانه دولت روحانی از همان ابتدا ادبیات مناسبی در برخورد با منتقدان خود نداشته است، گفت: روحانی تاکنون سعه صدر پایینی در برابر نقد سیاستهایش داشته است.
وی با بیان اینکه متاسفانه علاوه بر خود روحانی که ادبیاتی مناسب نداشته اطرافیان وی مانند "سریع القلم" در مناسبتهای مختلف به قشری خاص توهین کردهاند، گفت: دیدیم که پس از توصیه مقام معظم رهبری به دولت مبنی بر سعه صدر بیشتر؛ اما در روز 16 آذر رئیس جمهور منتقدین خودشان را تازه به دوران رسیده خواند.
مسئول فرهنگی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه بیرجند تاکید کرد: این نوع توهینها نشان از ظرفیت پایین پذیرش نقد در روحانی دارد و ادامه این روند سبب پایین آمدن شان و شخصیت دولت در بین چهرههای نخبه و عمومی جامعه خواهد شد.
دولت سیاست خود را در تعامل بیشتر با غرب میبیند
مرادی با بیان اینکه رفتار از روی ضعف دولت در برابر دشمنانٰ، ناشی از نوع نگاه دولت به راه حل مشکلات اقتصادی کشور میباشد، گفت: نوع نگاهی که اصل راه حل مشکلات را در تعامل با آمریکا و قدرتهای برتر و عدم ایستادگی در برابر دشمنان و زیاده خواهیهای آنها میبیند.
وی بیات داشت: همین نوع نگاه دولت نسبت به مسائل خارجی سبب ایجاد ضعف دولت در مسئله استکبارستیزی شده است؛ بنابراین دولت سیاستش را در تعامل بیشتر با غرب میبیند و این موضوع باعث شده تا دولت در روزهایی خاص همچون 16 آذر به جای برجسته سازی مسئله استکبارسازی سعی در برجسته سازی مسئله بودجه داشته و قصد انحراف این مسئله را داشته است.
مسئول فرهنگی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه بیرجند با بیان اینکه نکته مثبتی که دولت در یک سال و نیم اخیر در بحث اقتصادی داشته ایجاد آرامش نسبی در بازار به خصوص بازار ارز بوده است، گفت: با گذشته یک سال و نیم هنوز اقدامات مثبتی در زمینه افزایش سطح معیشت مردم صورت نگرفته است.
مرادی افزود: کاهش تورمی که طبق آمار دولت، در بازار ایجاد شده ناشی از رکودی است که ایجاد کرده و متاسفانه سیاستهای اقتصادی خود را با سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی که رهبری ابلاغ کردهاند پیش نمیبرد؛ بلکه باید سیاستها و برنامهریزی آن در مواردی همچون برنامه خروج از رکود، تضاد بسیاری با این سیاستها دارد.
وی گفت: اینها نشان از نوع نگاه برونزا و عدم اتکا به قدرت داخل از سوی دولت است.