به گزارش « خبرگزاری دانشجو» در سمنان، علی اصغر جمعه ای رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان ، برگزاری سمینارهای تخصصی را به سود صنعت و دانشگاه دانست و گفت: این نشست و همایش ها باید خروجی مناسب و تاثیرگذار در عرصه تولید و صادرات محصولات و فرآورده های گچ داشته باشد.
علی اصغر جمعه ای تصریح کرد: گچ ماده ای است که در سطوح مختلف قابلیت استفاده بهینه و مناسب دارد و در بعضی از کشورها با کمک فناوری نوین ابداعات و محصولات جدیدی از آن به بازار معرفی شده است.
وی افزود: استان سمنان با دارا بودن معادن غنی گچ با خلوص بسیار بالا، می تواند در صنعت گچ کشور تاثیرگذار باشد.
رئیس اتاق بازرگانی استان سمنان تاکید کرد: به این منظور همکاری مناسب صنعت و دانشگاه باید نقشه راه فعالان اقتصادی و دانشگاهیان در صنعت گچ قرار گیرد.
ابراهیم نجفی رئیس گروه پژوهشی گچ دانشگاه سمنان نیز در این همایش آخرین اطلاعات منابع، دستاوردهای علمی، تاثیر فناوریهای نوین در تنوع بخشی به تولیدات ماده معدنی گچ و ... را ارائه داد.
دکتر فرامرز هرمزی دبیر کانون گچ و نمک و دبیر علمی سومین همایش ملی گچ هم در این نشست از لزوم ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صاحبان صنایع سخن گفت .
این نشست تخصصی به عنوان اولین برنامه مقدماتی سومین همایش ملی گچ برگزار شد .
در این نشست تخصصی صاحبان صنایع گچ استانهای سمنان، خراسان رضوی ، زنجان و ... حضور داشتند .
در پایان این نشست درباره مسائل تخصصی تولید، بهبود و پیشرفت محصولات گچی بحث و بررسی شد.
سومین همایش ملی گچ نیمه دوم مهرماه امسال با محورهای اکتشاف و استخراج ذخایر گچ، بهینه سازی صنایع فرآوری گچ، تنوع محصولات بر پایه گچ و بازار محصولات گچ، با حمایت دانشگاه سمنان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان در سمنان برگزار می شود.
80 درصد گچ کشور معادل 6 درصد گچ دنیا در استان سمنان استخراج و تولید می شود و وجود حدود 40 کارخانه تولید گچ، استان سمنان را به قطب تولید این محصول معدنی تبدیل کرده است.
این نشست به همت گروه پژوهشی گچ و دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان برگزار شد.