به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مصطفی باقرزاده دیروز در مراسم استکبار ستیزی دانشگاه مطهری مشهد در جمع دانسجویان در خصوص نفوذ دشمن در مسائل سیاسی، اقتصادی وفرهنگی کشور گفت: دروازه نفوذ از طریق برجام است و از طریق مسئولان و تصمیم سازان کشور ممکن میباشد.
وی با اشاره بر این نکته که محتوای تصمیم گیری در حوزه تصمیم سازی عامل نفوذ میشود، بیان داشت: دشمنان در نظر دارند که برای ما جامعه با ظاهری اسلامی تشکیل دهند که محتوای درون مایه آن خالی از اسلام باشد.
باقرزاده با یادآوری این مطلب که دو اسلام حقیقی و اعتباری وجود دارد، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران نمونه بارز اسلام حقیقی است که اگر از آن بگذریم دوباره به آن اسلام اعتباری خواهیم رسید.
این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: اگر سخنان امام راحل دچار تحریف شود، ملت ایران سیلی خواهد خورد.
وی با بیان این مطلبکه منبع آرمان و مبانی انقلاب اسلامی کلام امام خمینی(ره)، سخنان مقام معظم رهبری و وصیتنامه شهداست، تصریح کرد: طبق سخنان مقام معظم رهبری مذاکره با آمریکا به دلیل بروز آسیب و ضرر از سمت دشمنان به کشور وملت ایران امکان پذیر نیست.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: مقام معظم رهبری تکیه به نیروی درون داشتند؛ اما متاسفانه ما برای حل مشکلات اقتصادی به سمت مذاکره رفتهایم که اگر در جریان تحریمها کمی دیگر مقاومت صورت میگرفت دیگر تحریمها تاثیر خودش از دست میداد.
وی در خصوص وصیتنامه شهدا گفت: متاسفانه این وصیتنامهها فقط در مراسم معنوی و احساسی خوانده میشود؛ در حالی که ابعاد جمهوری اسلامی ایران از وصیتنامه شهدا خارج میشود.
باقرزاده اضافه کرد: آثار شهید مطهری یکی از پایههای انقلاب اسلامی بشمارمیآید.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاید بر این مطلب که برای جلوگیری از نفوذ دشمن باید جنگ را خوب شناخت، بیان داشت: امروز جنگ توسعه وپیشرفت شکل گرفته است.
باقرزاده خطاب به دانشجویان نمونه توسعه یافتگی را کشور ترکیه دانست و گفت: کشور ترکیه برخلاف تصور ما پیشرفتی در علوم مانند هوا فضا و صنعت خودرو سازی ندارد، فقط یک ویترین قشنگ برای سایر کشورها شده است.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان این مطلب که شاخص توسعه یافتگی بر مبنای منطق غرب در منطقه کشور ترکیه است، تصریح کرد: ایران با توجه با الگوی پیشرفت بر خلاف سایر کشورهای اسلامی توانسته در علوم مختلف از جمله هوا فضا و نانو از رشد خوبی برخوردارشود.
وی با انتقاد از سیستم اقتصادی در کشور، بیان داشت: متاسفانه از همان ابتدا سیستم اقتصادی غلطی در کشور پایه ریزی شد، این سیستم برگرفته از الگوهای بانک جهانی بود که منجر به مشکلات و آسیبهای مانند تورم در کشور گردید.
این کارشناس مسائل سیاسی با یادآوری این مطلب که با وجود تاکید زیادی مقام معظم رهبری بر رهایی از وابستگی کشور به نفت، خاطرنشان کرد: متاسفانه دولتی که خود را تکنو کرات میدانست، اقدامی در این خصوص انجام نداد.
وی افزود: در آن زمان تعدادی نیروی کار به خارج از کشور برای آموزش تکنولوژی فرستاده شد؛ اما آنان به جای آموزش در قبرستانهای جنوب شرقی آسیا مرده سوزی و یا جمع آوری آشغال میکردند.
باقرزاده با بیان این مطلب که اصل نفوذ در این است که ما توسعه را در مدل غرب بدانیم در صورتی که الگوی پیشرفت ایرانی واسلامی بر محور توحید است.
وی با اشاره به این مطلب که مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی پنج لایه انقلاب، نظام، دولت، جامعه و دنیای اسلامی دارد، خاطرنشان کرد: دشمن در برابر این لایهها چند لایه مذاکره، رابطه با آمریکا و ارتباط همه جانبه با دنیا و ادغام در عرصه بینالمللی را تعریف کرده است.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر این مطلب که باید بررسی کرد مذاکره از چه کانالی اتفاق افتاده، گفت: آمریکا زمانی که طرف مقابل در اوج قدرت باشد پیشنهاد مذاکره با او را میدهد مانند سوریه و انرژی هستهای.
باقرزاده بیان داشت: کشورهای مستکبر بعد از انقلاب اسلامی ایران تنشزدایی را شکل دادند و جالب که بحث تنشزدایی را مطرح میکنند.
این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان با اشاره به این مطلب که امروز آنان رقابت را مطرح کردهاند، خاطرنشان کرد: آمریکا نامه به ایران نوشت در جهت سرمایهگذاری در حوزه نفت و پتروشیمی که کشور به آنان این اجازه را داد. ما در این زمینهها ۲۰۰ سال از آمریکا عقبتر هستیم که امکان شکست طرف ضعیف درعرصه رقابت نفتی وپتروشیمی بیشتر است.
وی به مشکلات حوزه کشاورزی اشاره داشت و گفت: طرح هفت تپه قرار بود تمام مسائل کشاورزی را پوشش بدهد؛ اما اکنون وضعیت خوبی ندارد. جوانانی که در این طرح فعالیت دارند، میگویند، مدیریت در زمان جنگ به دشمن اجازه پیشرفت حتی تا ۲۰ کیلومتری شوش را نداد، در حال حاضر چرا مدیریت ما نمیتواند مجموعه هفت تپه را درست کنند؟
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه تا کنون ۳۰ سناریو نفوذ دشمن در کشور شناسی شده است،گفت: اصل نفوذ در انتخابات آینده برنامه ریزی شده، در نظر دارند افرادی که زاویه فکریشان مقابل زاویه فکری رهبری است، وارد مجلس شوند. ما نمونه این افراد را در مجلس ششم دیدهایم، اگر این مدل تفکر بتواند کانال مجلس را در دست بگیرد، آنگاه زمینه را برای نفوذ در تصمیم سازی تغییر، ایجاد میکند.