به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اردبیل به نقل از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، گودرز صادقی با اشاره به ديدار مسئولان آموزش عالی کشور با مقام معظم رهبری و منویات ایشان گفت: در طول سال های 93 و 94 که اينجانب در مسئوليت دانشگاه انجام وظيفه کرده ام، هيچگونه اردوی مختلط و کنسرتی برگزار نشده است؛ اما در مورد دانشگاه های ديگر اطلاع دقيقی ندارم و ورود به آن، به حوزه فعاليت و مسئوليت بنده مرتبط نيست.
وی در خصوص اجرای برنامه های موسيقی و کنسرت در دانشگاه ها تصريح کرد: با توجه به اينکه بنده در مورد حرمت موسيقی و اينکه کدام نوع آن مباح است، صاحب نظر نيستم، تصور می کنم موسيقی فی نفسه حرام نباشد، کما اينکه انواعی از آن در جشن ها و صدا و سيما هم ارائه می شود.
سرپرست دانشگاه محقق اردبيلی تاکيد کرد: معذالک، آنچه ممکن است مايه نگرانی باشد، اشاعه فعاليت هايی است که با شأن دانشگاه سازگار نيستند.
وی ادامه داد: با مشکلات جدی که در امر آموزش و پژوهش داريم، همين مانده است که دانشگاه ها وظايف خود را رها کرده و تبديل به مکانی برای برگزاری کنسرت های متعدد بشوند!
صادقی خاطرنشان کرد: البته در بين برنامه های مختلف فرهنگی به مناسبت جشن های ملی و دينی، گاهی موسيقی مجاز هم عرضه می شود؛ اما اينکه کنسرت ها از تالارهای عمومی و جشن های عروسی راه خودشان را به دانشگاه ها باز کنند، مورد قبول نيست، مگر اينکه تالارهای عروسی هم دانشجو بپذيرند!
سرپرست دانشگاه محقق اردبيلی با اشاره به حضور خود در کشور هلند برای تحصيل، گفت: در طول ساليانی که در کشور هلند تحصيل می کردم، مشاهده نکردم که کنسرتی در خود دانشگاه برگزار شود و جالب اينکه در ساختمان قديمی دانشگاه که محل برگزاری جلسات دفاع از پايان نامه دکترا هم بود، به دليل داشتن قداست، کف زدن و گرفتن عکس و فيلم هم از جلسه ممنوع بود، به جز لحظاتی کوتاه در پايان جلسه.
وی ادامه داد: اين در حالی است که کشور مورد نظر چارچوب های اخلاقی ما را نيز ندارد و به آزادی های فردی بی حد و حصر و هنجارشکنی معروف است.
سرپرست دانشگاه محقق اردبيلی در پايان خاطرنشان کرد: ما نه تنها دغدغه های رهبر معظم انقلاب را درک می کنيم؛ بلکه اينجانب و همکارانم در مديريت دانشگاه معتقد و ملتزم به رعايت آنها و چارچوب های روشن جامعه اسلامی و اخلاقيات مد نظر معظم له بوده و هستيم.