به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی فتحی آشتیانی، در خصوص فعالیتهای این کارگروه طی سال جاری گفت: ما از سال گذشته تدوین برنامههای درسی کارشناسی ارشد و دکتری را در دستور کار قرار داده بودیم و کمیتههای تخصصی ۱۵ گانه کارگروه روانشناسی نیز در سال جاری در صدد نوشتن برنامه دوره کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه تخصصی خود بودهاند و برخی از این برنامهها نیز نهایی شده است.
وی از کمیتههای روانشناسی بالینی، روانشناسی خانواده، روانشناسی شخصیت، روانشناسی تربیتی، روانشناسی اجتماعی، روانشناسی سلامت، مشاوره، روانسنجی، روانشناسی کودکان با نیازهای ویژه، روانشناسی صنعتی ـ سازمانی، روانشناسی شناختی، روانشناسی تحولی، روانشناسی دین، روانشناسی مثبت و روانشناسی نظامی به عنوان این کمیتههای تخصصی نام برد و با اشاره به عضویت هفت نفر در هر کمیته تخصصی، افزود: در مجموع در تدوین برنامهها حدود ۱۰۰ نفر در قالب کمیتههای تخصصی با ما همکاری نزدیک دارند.
رشد ۵۰ تا ۸۰ درصدی برنامههای درسی کارشناسی ارشد روانشناسی
رئیس کارگروه روانشناسی شورای تحول و ارتقای علوم انسانی از رشد ۵۰ تا ۸۰ درصدی برنامههای درسی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، روانشناسی تحولی، روانشناسی تربیتی، روانشناسی کودکان استثنایی، روانشناسی مثبت، مشاوره خانواده، مشاوره مدرسه و مشاوره توانبخشی خبر داد و و ابراز امیدواری کرد که از میان این برنامهها دو تا سه مورد تا پایان سال جاری و مابقی در سه ماهه نخست سال آینده نهایی شود.
وی با اشاره به برنامه رشتههای دیگر همچون روانشناسی اجتماعی، روانشناسی خانواده، روانشناسی سلامت، روانشناسی شناختی، روانشناسی نظامی و ... گفت: میزان پیشرفت تدوین این برنامهها کمتر از ۵۰ درصد بوده و با تلاشی که همکاران ما انجام میدهند تا پایان سال آینده این برنامهها نیز نهایی خواهد شد.
رئیس کارگروه روانشناسی شورای تحول و ارتقای علوم انسانی افزود: در حال حاضر تمرکز ما بیشتر بر برنامههای کارشناسی ارشد است و امیدواریم که از نیمه سال ۹۵ و با طی شدن مراحل تصویب برنامههای کارشناسی ارشد، پیگیری جدی تدوین برنامههای دکتری را آغاز کنیم.
عقد قرارداد برای تدوین ۲۰ کتاب درسی روانشناسی
وی همچنین در مورد اقدامات صورت گرفته جهت تألیف و تدوین کتاب برای برنامههای جدید درسی نیزگفت : این امر فرصت خوبی را برای همکاری میان شورای تحول و سازمان سمت فراهم کرده و ما با پیش رو قرار دادن برنامه جدید کارشناسی روانشناسی، تا کنون برای ۲۰ عنوان از ۶۷ عنوان درسی این برنامه قراردادهای تألیف کتاب جدید با توجه به شاخصهای تحول، یعنی بومیسازی، اسلامیسازی، غنیسازی و روزآمدی، منعقد کردهایم.
رئیس کارگروه روانشناسی شورای تحول و ارتقای علوم انسانی از آماده چاپ شدن نزدیک به هشت مورد از این کتابها خبر داد و گفت: امیدواریم این آثار به زودی در معرض افکار عمومی و اساتید و دانشجویان قرار بگیرد.