به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، صدیقی امروز در نخستین دوره مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور که در هتل تابان خورشید برگزار شد، یکی از بهترین روشها برای تکمیل فوق برنامه دانشجویان شاهد و ایثارگر را برنامههای قرآنی خواند و گفت: آمار دقیقی از توانمندیهای دانشجویان شاهد و ایثارگر در عرصه قرآنی نبود؛ به همین دلیل فراخوانی را به دانشگاههای سراسر کشور اعلام کردیم تا بتوانیم توانمندی این دانشجویان در عرصههای قرآنی شناسایی شود.
وی با بیان این مطلب که طی این فراخوان بیش از 370 نفر از دانشجویان شاهد و ایثار گر در این مسابقه شرکت کردند، افزود: ابتدا این مسابقات در سطح دانشگاه و استانها برگزار و در نهایت 112 نفر برای رقابتهای ملی و کشوری شناخته شدند که قرار است طی دو روز 22 و 23 اردیبهشت ماه سال جاری در بخشهای حفظ کل قرآن، جزء اول، جزء آخر و ترتیل رقابت کنند.
رئیس سازمان امور دانشجویان کشور این مسابقه را مقدمهای برای برنامههای بعدی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانست و تصریح کرد: معتقدیم که توانمندیهای بسیاری در جمع دانشجویان شاهد و ایثارگر وجود دارد که باید به فعلیت درآید.
صدیقی تاکید کرد: معتقدیم دانشجویان شاهد و ایثاگر همان گونه که در بعد معنوی نقش در کشور نقش ایفا کردهاند، در عرصههای علمی و پژوهشی نیز دارای سرآمدی هستند.
معاون وزیر علوم با اشاره به این مضوع که حدود 63 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاههای دولتی و غیر دولتی وابسته به وزارت علوم شناسایی شده است، گفت: خوشبختانه طبق آمار مشخص شده است که روند حضور این دانشجویان در دورههای تحصیلات تکمیلی رو به افزایش است که این حضور امیدهای ما برای حضور این دانشجویان در مدیریتهای آینده را افزایش داده است به همین دلیل برنامههای ما برای حمایت و هدایت آنان تغییرات جدی داشته است.
وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر مشغول جمع آوری اطلاعاتی هستیم تا بدانیم چه میزان دانشجوی شاهد و ایثارگر در زمینه پژوهش در کشور حضور دارند تا جامعه بداند این دانشجویان در عرصه علم و فناوری نیز سرآمد هستند.
صدیقی خاطرنشان کرد: البته بنای ما جدا کردن این دانشجویان از سایر دانشجویان نیست؛ چراکه معتقدیم حضور آنان در میان دیگر دانشجویان نیز تاثیرات مثبتی خواهد گذاشت؛ اما درصددیم تا استعدادهای آنان مورد شناسایی قرار گیرد.