ابوالفضل محسنی مسئول سابق بررسی و تحلیل سیاسی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان در میزگرد دانشجویی اقتصاد مقاومتی، چگونه اقدام و چگونه عمل تصریح کرد: فرایند اقتصاد مقاومتی بایستی با استفاده از بخش خصوصی و به کارگیری سرمایه های خوابیده مردم در بانک ها و استفاده این ثروت موجود در طرح های بزرگ عمرانی و ملی که باعث تولید و افزایش سطح رفاه در جامعه می شود آغاز شود.
این فعال دانشجویی با بررسی این نکته که چگونه اقتصاد مقاومتی می تواند به حل مشکلات معیشتی مردم کمک کند خاطرنشان کرد: با استفاده از مردم و به کارگیری سرمایه های مردم در جهت افزایش سطح رفاه در جامعه و بهبود معیشت مردم با تاکید بر ثروت داخلی و تولید داخلی و متعاقب آن ایجاد رفاه می توان به حل مشکلات معیشتی مردم کمک کرد.
محسنی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب که خود در راس مبارزه با زورگویان عالم به سرکردگی انگلیس آمریکا است، مشاهده می کنند که این مستکبران جهان خوار با پا فشاری بر فشار اقتصادی و یا تحربم های ظالمانه مردم مظلوم و حق گوی ایران چه سوء استفاده هایی کردند که نمونه بارز آن نتایج نا فرجام برجام است.
مسئول سابق بررسی و تحلیل سیاسی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان بیان کرد: امروز مشاهده می کنیم که رهبر انقلاب با تاکید بر اقتصاد مقاومتی که همان افزایش تولیدات داخلی است و با عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی می خواهند آخرین راه نفوذ و فشار بر مردم مبارز و مجاهد ایران را به حول و قوی الهی مسدود کنند.
محسنی ادامه داد: در منشور اقتصاد مقاومتی که حضرت آقا فرموده اند مسئولین بایستی با به کارگیری سرمایه و ثروت کشور های دیگر تولیدات داخلی را افزایش داده و همین اجناس تولید شده داخل با استفاده از سرمایه خارجی به همین کشور ها صادر نماییم.
وی با توصیه به مردم در خصوص توجه به اقتصاد مقاومتی تاکید کرد: مردم ما به جای اینکه فکر کنند که امروز کشور های خارجی چه جنس جدیدی تولید می کنند بایستی به فکر تولید جنس بهتر و با کیفیت تر از جنس خارجی باشند تا کارگران زحمت کش کارخانه ها که همان مردم مظلوم کشورمان اند بی کار نشوند.
وی در ادامه به تلاش برخی برای القای برابر دانستن اقتصاد مقاومتی و ریاضتی تصریح کرد: علت این گفته ها همان نا آگاهی و بی بصیرتی این عده خواص و عوام که منشور اقتصاد مقاومتی حضرت آقا را مطالعه نکرده اند و بدون آگاهی در مورد چیزی که نه می دانند و نه می خواهند بدانند، است.
محسنی در پایان خاطرنشان کرد: این افراد اقتصاد مقاومتی را به اشتباه ریاضت اقتصادی می نامنددر حالی که معنای صحیح آن افزایش تولیدات و افزایش صادرات و افزایش ثروت ملی و افزایش افراد شاغل جامعه و افزایش سطح رفاه اقتصادی جامعه و در آخر استقلال اقتصادی و تجلی باور ما می توانیم است.