اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد امانی در نخستین نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان کردستان که با محوریت موضوع طلاق در سنندج برگزار شد، گفت: متأسفانه در مورد سن ازدواج امروز در بسیاری از جلسات فقط به عدد و رقم اکتفا میشود.
وی با بیان اینکه به سن ازدواج باید یک نگاه نرمافزاری داشته باشیم، گفت: ویژگیهای روانشناختی دهههای مختلف باید در بحث سن ازدواج مورد توجه قرار گیرد.
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه کردستان افزود: خصوصیات و ویژگیهای متولدین دهه ۶۰ و ۵۰ کاملاً با هم فرق میکند و زمانی که بحث از سن ازدواج مطرح میشود منظور یک دهه هیجان است نه عدد و رقم که امروز به آن اکتفا میشود.
امانی با بیان اینکه فاصله سنی ازدواج در شرایط استاندارد سه تا هفت سال است، گفت: این عدد استاندارد، نکته ریزی است که گاهی ما را از توجه به موضوع مهمتری همچون یک دهه هیجان غافل میکند.
وی تصریح کرد: سن بلوغ در متولدین دهههای ۴۰، ۵۰ و ۶۰ با سن بلوغ در جامعه امروزی متفاوت است، افزود: امروز برخی از دانشآموز در کلاس سوم و چهارم بالغ میشوند.
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه کردستان خاطرنشان کرد: آنچه امروز در کلینیکها و جلسات خانواده درمانی ما را با مشکل مواجه و آبستن طلاق در جامعه است، لایههای نرمافزاری شخصیت افراد همچون خشم، کنترل احساسات و غیره است.
امانی با بیان اینکه سه نوع دلبستگی در زندگی انسان وجود دارد که ارتباط تنگاتنگی با تمام بحرانهای فرد در بزرگسالی دارد، تصریح کرد: این سبکهای دلبستگی موتور محرکه عشقهای دوران بزرگسالی است.
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه کردستان خاطرنشان کرد: بسیاری از زوجها امروزه متأسفانه اطلاعی در مورد سبک دلبستگی ندارند و همین ناآشنایی موجب بروز مشکلات و چالشهای جدی در زندگی آنها میشود.
امانی افزود: اگر والدین آموزشهای لازم را در این زمینه که چه رفتارهایی موجب ایجاد سبک دلبستگی در فرزندان میشود را فرا بگیرند قطعاً بسیاری از مشکلاتی که در بزرگسالی بروز میکند باقی نخواهد ماند.
وی از اجرای طرح مشاوره طلاق توسط دادگستری استان خبر داد و گفت: قبل از رسیدن و هزینهگذاری روی مشاوره طلاق باید مشاورههای قبل از ازدواج مورد هدف باشند.
مدیر مرکز مشاوره دانشگاه کردستان تصریح کرد: متأسفانه نسل امروز متأسفانه در خطای کلیگویی در ازدواج گیر کرده و همین موجب عدم ثبات و تداوم زندگیهای مشترک است.
امانی با بیان اینکه بسیاری از زوجها نگاهشان به معیارهای ازدواج نگاهی آکادمی است، گفت: همین طرز نگاه موجب میشود که بسیاری از مسائل و معیارهای مهم نادیده گرفته شود.