به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها (مأوا)، حجت الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبایی(ره) به مناسبت مراسم روز هفتم شهادت امام حسین (علیه السلام) در جمع نمازگزاران دانشگاه بیانات مهمی ارائه نمودند.
وی در ابتدای سخنانشان ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان به نقش و مقام والای حضرت امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) در تبلیغ و تبیین حادثه و واقعه عاشورا اشاره کردند و همه را دعوت نمودند تا با عقلانیت از حقانیت حسین ابن علی (ع) دفاع نموده و آنچه حقیقت است تبلیغ نمایند .
حجت الاسلام اکبری اقدم در بخشی دیگر از سخنانشان گفتند که همه باید مواظب باشند تا خدای ناکرده اعمالشان خواسته یا ناخواسته موجب سوء استفاده جریانات انحرافی و جنجال آفرین قرار نگیرد و همچنین موجب شادی دشمنان و مغرضان و معاندان واقع نشود .
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به این حدیث مولا علی (ع) که فرمودند؛ کن فی الفتنه کابن اللبون، لاضرع فیحلب و لا ظهر غیر کب، اظهار داشت؛ در حوادث و وقایع مراقب واکنش¬ها و رفتارمان باشیم و بر توصیه حضرت توجه جدی داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم با اشاره به دامنه دار شدن واکنش جریان های مختلف در مورد مباحث اخیر، حضور ویدئو کنفرانسی یکی از فعالین فتنه در این دانشگاه خاطر نشان کرد؛ هر چه فضای دانشگاه آرامتر باشد مجموعه دانشگاهی بهتر می تواند به جایگاه رفیع خود در فضای علمی دست یافته و به رسالت اصلی خویش به حوزه علوم اسلامی بپردازد.
مسئول نهاد دانشگاه، پیگیری این دسته قضایا خارج از چارچوب و ساز و کار قانونی را به صلاح دانشگاه ندانسته و باعث تشدید ماجرا دانستند.
وی با اشاره به این مطلب که امام حسین (ع) قصد بیعت با یزید را نداشتند و هدف ایشان از صحبت با افراد مختلف در جریان واقعه عاشورا را دعوت این افراد به راه حق و ارشاد آنان از موضع عزت، قدرت و حقانیت دانست.
حجت الاسلام والمسلمین اکبری اقدم، ضمن دعوت به مطالعه رفتاری افرادی چون حضرت عباس (ع) و حضرت زینب (س) در حضور ولی امر خود، ابراز داشت؛ اصحاب فتنه و اشخاصی که نقش راهبری در حوادث سال 88 داشتند، خط قرمز ما در جامعه دانشگاهی محسوب می شوند و جایگاهی در دانشگاه ندارند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد؛ حضور افراد مختلف از طیف های گوناگون به شرطی که در فضای علمی و در چارچوب بحث های نخبگی باشد خالی از اشکال است چرا که دانشگاه، خاستگاه اینگونه مباحث می تواند باشد که در قالبهایی همچون کرسی آزاد اندیشی و هم اندیشی اساتید و کرسی نظریه پردازی و ... قابل اجرا است و قطعاً نهادهای مربوطه از این حضور به شرطی که باعث ایجاد تنش و جنجال نشود، حمایت خواهند کرد.
در پایان حجت الاسلام والمسلمین اکبری اقدم از عموم دانشگاهیان به ویژه عزیزانی همچون روابط عمومی، هیأت دانشجویی و افراد ارزشی که برای برپایی عزای سرور و سالار شهیدان نقش جدی ایفا نمودند، تقدیر نمود.