اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هیات رئیسه دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) ضمن بازدید از پژوهشکده نوین شهر معنوی ثامن با فعالیت های آن آشنا شدند.
خلیل زاده ضمن اعلام خرسندی از راه اندازی این پژوهشکده، گفت: فعالیت های این پژوهشکده فراتر از یک پژوهشکده است و بایستی آن را در زمره یک شرکت دانش بنیان تلقی کرد که علاوه بر تامین مالی خود نسبت به دغدغه های شهری به صورت مسئله محور می پردازد.
رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) مشهد، افزود: در چرخه ثروت آفرینی، پژوهشکدهها دارای جایگاه هستند ولی متاسفانه تاکنون اثربخشی خوبی را شاهد نبوده ایم و انتظارات را آنگونه که باید نتوانسته اند به طور کامل محقق کنند.
وی در خصوص فعالیت های پژوهشکده نوین شهر معنوی ثامن عنوان کرد: آن گونه که گزارش شد این پژوهشکده از پشتوانه علمی اساتیدی بهره می برد که کمتر پژوهشکده ای با این تنوع کاری در کشور شکل گرفته است که روی نیازهای اصلی جامعه تمرکز کرده باشد. لذا خوشحالیم که فعالیت های پژوهشکده ثامن اصولی و تخصصی دنبال می شود. امیدواریم مدل ارائه شده پاسخگوی نیازهای کشور باشد.
خلیل زاده با اشاره به رویکرد جدید آستان قدس رضوی نیز افزود: با انتصاب تولیت معزز و تغییر رویکرد آستان قدس رضوی، نگاه جدید به مفهوم خدمت باعث شده خادمین تخصصی در حوزه علم و فناوری در مجموعه آستان قدس شکل بگیرد. دانشگاه در نظر دارد فرصت و ظرفیت خدمت دانشمندان و اساتید برجسته کشوری را در محضر حضرت رضا علیه السلام در قالب خادمیاران علم و فناوری فراهم آورد. در این رویکرد که نوعی تحول در نظام علمی و فناوری آستان قدس رضوی محسوب می شود، مبتنی بر مسائل موجود در حوزه حرم و آستان مقدس رضوی، زمینه خدمت نخبگان علمی و فناوری فراهم می شود.
در ابتدای جلسه محروقی، رئیس پژوهشکده نوین شهر معنوی ثامن ضمن تشریح شکل گیری و آغاز به کار این پژوهشکده، به اساتید گروه های پژوهشی پژوهشکده اشاره کرد و افزود: این پژوهشکده دارای مجوز از وزارت علوم، است که عمده فعالیتهای آن در دو بخش پژوهشی و گفتمانی تعریف شده است. بخش پژوهشی، رویکرد میان رشته ای و نگاه چند ساحتی دارد و بخش گفتمانی نیز سعی بر بهرهگیری از اساتید و فعالان عرصه های کاری پژوهشکده در جهت مسائل اصلی شهر و تعامل با مسئولین و گروه های مختلف می باشد. لذا شاهد حضور چهره ها و نخبگان کشوری از همه طیف ها در گروه های پژوهشی هستیم.