پیام مرادی، دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: مناظره ها کانون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری هستند و مردم از طریق این مناظره ها می خواهند به یک شناخت از نامزدها و موضوع تعیین شده دست یابند و با این حال یکی از مصادیق بارز بی صداقتی و فریب افکار عمومی تغییر زمین بازی و ذکر موارد نامربوط به دلیل ناتوانی در پاسخگویی است و این رویه ای بود که روحانی در مناظره نخست پیش گرفت.
وی با بیان اینکه روحانی در مناظره نخست به بحث افزایش یارانه محرومین اشاره کرد اما نگفت که این اتفاق در کمتر از دو ماه به انتخابات افتاده، افزود: جهانگیری نیز در این مناظره انتظار داشت که با طرح موضوع سیلی یک کارگر شهرداری در شمال کشور نامزدهای حاضر در مناظره را به حاشیه بکشاند. در هر حال در جریان مناظره سیاسی انتظار این است که از ذکر مسائل حاشیه ای پرهیز کنند.
دبیر سیاسی اتحادیه های انجمن های اسلامی دانشجویان گفت: از جهانگیری و روحانی انتظار داریم که از طرح موارد نامربوط به دستگاههای اجرایی و بیان کنایه های کوتاه و بی هدف نسبت به نهادهای حاکمیتی خودداری کنند در واقع مردم در مناظره امروز می خواهند رویکرد سیاسی نامزدها را بسنجند.
مرادی بیان کرد: روحانی باید پاسخ دهد که چطور ممکن است در دولتی که قائل به وجود آزادی برای دانشجویان است یکی از نزدیکان رئیس جمهور دانشجویان منتقد در مراسم روز دانشجو را گروهک فرقان و رجوی توصیف میکند؟ و یا اینکه چطور می توان به آزادی قایل بود و بعد مجوز اکران یک مستند را دهها بار در دانشگاهها لغو کرد. و یا اینکه چرا از شخصیت ها و روزنامه مختلف شکایت کرده و وزیر این دولت با خبرنگار برخورد می کند. روحانی باید در مناظره ها به عناصر کارآمدی دولت پاسخ دهد.