شریفی، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی کرج ضمن انتقاد از ضعف عملکرد دولت در مبارزه با فساد گفت: جناب رئیس جمهور باید بدانند مبارزه با فساد با شعار محقق نمیشود.
شریفی، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی کرج در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مورد تناقض گفتار و عمل رئیس جمهور در مورد مبارزه با رانت خواری و فساد مالی نزدیکان مسئولان گفت: ردای عدالت طلبی شایسته و برازنده تن هر کس نیست. اقوال و اعمال مسئولین اجرائی کشور، علی الخصوص رئیس محترم جمهور، جنبش فعال دانشجویی را به این تفکر حکمت گونه وا می دارد که ردای عدالت طلبی برازنده تن ایشان نیست.
شریفی افزود آرمانی که در کنار صداقت و امانت باید در سایه معیت مسئولین جمهوری اسلامی باشد ولی گویا بعضی از مسئولان، به صورت طعمه به پست و مقام خود نظر می کنند، به بیت المال مسلمین هم کأنه که در تصرف اموال شخصی خودشان هست، به راحتی تعدی و دست اندازی می کنند. حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام در احوالات این افراد می فرماید: «وَ إِنَّ عَمَلَكَ لَيْسَ لَكَ بِطُعْمَةٍ وَ لَكِنَّهُ فِي عُنُقِكَ أَمَانَةٌ». مع الوصف اگر رئیس محترم جمهور در طول این سال ها در قواره و پرستیژ یک انسان عدالت طلب ظاهر نمی شد و برای مبارزه با فساد، نسخه شفابخش نمی پیچید شاید امروز کمتر مورد شماتت قرار می گرفت.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی کرج گفت: اگر برای آشنایی با این سوپرمن عرصه مبارزه با فساد، اقوالات ایشان که با پروپاگاندای رسانه ای همراه بود را بررسی کنیم، سخنان زیادی را می یابیم که متأسفانه به فعلیت نرسیده اند. سخنانی همچون «مبارزه با فساد با شعار درست نمی شود، برای رفع فساد به شفافیت و ارائه اطلاعات صحیح به مردم نیاز داریم، اگر روشن شود فردی در دولت تخلف کرده باید با وی برخورد شود در اینجا خط قرمزی وجود ندارد و قانون برای همه مساوی است، ملت نمی پذیرد که پول بیت المال در جیب مفسدان و افراد خاص باشد، مبارزه با فساد خواست این ملت بزرگ است، من با هیچ کس عقد أخوت ندارم، اینجا پسر عمه و پسر خاله نداریم، نام افراد مفسد و ویژه خوار نباید در جیب رئیس دستگاه اجرائی کشور باشد بلکه باید بر سر زبان و بیان خبرنگاران ما قرار بگیرد»
وی تصریح کرد عدم روحیه جهادی دستگاه اجرائی که متولی امر مبارزه با این شجره خبیثه است، ساختار فسادزا را بر کشور حاکم خواهد کرد. اطلاق ذخایر نظام به چپاولگران بیت المال، تعویض نام فساد با معوقه، اهدای مسئولیت های خطیر و راهبردی به اطرافیان خود نظیر حسین فریدون نشان از عدم اعتقاد راسخ دولت تدبیر به سخنان خود و جنبه تبلیغاتی و انتخاباتی داشتن این سخنان دارد.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی کرج خاطر نشان کرد خط قرمز آقای رئیس جمهور در سخنان ۲۲ خرداد ۹۲ فساد در دولت بوده است، با توجه به اظهارات سخنگوی قوه قضائیه آقای اژه ای، در محدوده زمانی ما قبل انتخابات، خط قرمز رئیس جمهور به حسین فریدون تنزل پیدا می کند و به خاطر آن اعلام جنگ با نظام را مطرح می کند. عدول از سخنان را ببینید. آقای رئیس جمهور فساد خط قرمز است یا فریدون؟
وی در ادامه گفت: بازداشت حسین فریدون و تأمین قرار وثیقه ۵۰ میلیاردی نشان از عدم تحقق پسر عمه، پسر خاله معروف دارد. فریدونیسم مکتبی شده است که تنقید آن با بلایایی طبیعی نظیر «بی سواد، بی شناسنامه، هوچی باز، بزدل سیاسی و ...» مصادف است.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی کرج افزود اگر مسئولین جمهوری اسلامی اهل مماشات و مسامحه با فساد اقتصادی باشند، این سؤال مطرح می شود که آیا جمهوری ما اسلامی است یا غیر اسلامی؟ جمهوریت در نظام اسلامی باید قاطعیت قوا را در برخورد با مفاسد اقتصادی به دنبال داشته باشد. قطعا مردم از قطع ید رانت خوران و ویژه خوران و یقه سفیدها خوشحال خواهند شد.
وی در مورد مبارزه با فساد اقتصادی گفت: مبارزه با فساد اقتصادی باید فراجناحی و بدون ژست سیاسی و سوپرمن سازی از خود باشد. با پدیده ای روبرو هستیم که چپاولگران بیت المال در دولت های متمادی مانند آفتاب پرست، با سلایق سیاسی خاص به مردم خیانت می کنند و چون برخی مسئولین از جنس خودشان هستند در مقام مدافع یقه سفیدها بلند می شوند.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی کرج در مورد اظهارات آقای نوبخت در مورد مبارزه با فساد گفت: حرف های ایشان موجب یأس و نومیدی انسان در برخورد قوه اجرا با مفسدین می باشد. ایشان می گوید «تردید نداشته باشید قوه قضاییه مستقل است و هرکسی که جرمی مرتکب شود و بخواهد فسادی انجام دهد با استقلال با آن برخورد میکند». در حالی که قوای سه گانه باید در کنار هم با قاطعیت با امر فساد اقتصادی مبارزه کنند، البته نقش قوه اجرا و قوه قضا محسوس تر و نمایان تر است.
وی تاکید کرد امام خامنه ای در مورد نقش قوای سه گانه در برخورد با مفاسد اقتصادی می فرمایند «قوه مجریه با نظارتی سازمان یافته و دقیق و بی اغماض، از بروز و رشد فساد مالی در دستگاه ها پیشگیری کند، و قوه قضائیه با استفاده از کارشناسان و قضات قاطع و پاکدامن، مجرم و خائن و عناصر آلوده را از سر راه تعالی کشور بردارد. بدیهی است که نقش قوهی مقننه در وضع قوانین که موجب تسهیل راه کارهای قانونی است و نیز در ایفاء وظیفه نظارت، بسیار مهم و کارساز است». بنابراین لازم است رؤسای قوا و ستاد مبارزه با این پدیده شوم بارها فرمان و پیام ۸ ماده ای امام خامنه ای را بخوانند و نصب العین خود قرار دهند.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی کرج در پایان خاطر نشان کرد ۱۰ اردیبهشت سال ۱۳۸۰ مصادف با صدور پیام مهم مقام معظم رهبری خطاب به روسای قوا برای مبارزه با مفاسد اقتصادی بود، قطعا ۱۶ سال مدت زیادی بود که می توانست با رفتار علوی مسئولین، تحقق نظام علوی را در پی داشته باشد. ولی وقتی رئیس قوه اجرا به جای رفتار علوی، اعلام جنگ با نظام را در پیش می گیرد، علاوه بر عدم تحقق دولت اسلامی باعث به تعویق افتادن نظام علوی خواهد شد.