معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: زمان ثبتنام متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری در دورههای روزانه، پردیس خودگران تحصیلات تکمیلی برای جذب ۴۶۵ دانشجو در ۹۵ رشته تحصیلی آغاز شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نادر نعمت اللهی، معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: با توجه به اعلام اسامی واجدین شرایط پذیرش در مقطع دکتری سال تحصیلی ۹۸-۹۷ در دانشگاه علامه طباطبایی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و اعلام اسامی در پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، متقاضیان براساس کدرشتههای معرفی شده میتوانند در دو بازه زمانی از تاریخ ۶ لغایت ۱۲و نیز ۱۹ لغایت ۲۲ خردادماه جاری با مراجعه به سایت دانشگاه به نشانی azmoon.atu.ac.ir نسبت به ثبت نام الکترونیکی خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: زمان برگزاری مصاحبهها از ۱۰ تا ۲۲ تیرماه سال جاری است که براساس زمانبندی روز و ساعت انجام مصاحبهها از طریق پایگاه اطلاع رسانی و همچنین سامانه پیامکی دانشگاه به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی ظرفیت پذیرش مقطع دکتری این دانشگاه در سال تحصیلی آینده را در مجموع ۴۶۵ دانشجو اعلام کرد و افزود: در دروه روزانه در ۵۰ رشته ۲۴۴ دانشجو و در پردیس خودگردان تحصیلات تکمیلی در ۴۵ رشته ۲۲۱ دانشجو را جذب خواهیم کرد.
نعمت اللهی با اشاره به تمهیدات به عمل آمده به منظور جذب دانشجویان مقطع دکتری در سال آینده تحصیلی گفت: از مدتها قبل با هماهنگی با دانشکدهها و گروههای آموزشی در خصوص هر چه بهتر برگزاری فرایند جذب دانشجو براساس ضوابط و معیارهای مصوب دانشگاه اقدامات لازم به عمل آمده است.
وی تاکید کرد: خوشبختانه با همکاری گروههای آموزشی در طی چند سال گذشته شاهد برگزاری مصاحبههای متمرکز و نظام مندی بودیم.
نعمت اللهی با اشاره به ساماندهی انجام مصاحبههای پذیرش دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی به صورت متمرکز گفت: به منظور سهولت داوطلبان و همچنین کمیتههای تخصصی اجرایی و میزبانی منسجم و اصولی از داوطلبان ورود به دانشگاه از چند سال پیش مصاحبهها به صورت متمرکز در محل پردیس اصلی دانشگاه انجام میشود.
وی به همکاری بخشهای مختلف دانشگاه علامه برای انجام این فرایند اشاره و خاطرنشان کرد: علاوه بر کمیته تخصصی انجام مصاحبه، گروههای پژوهشی و فرهنگی نیز به منظور در اختیار قرار دادن اطلاعات مورد نیاز به متقاضیان پیش بینی شده است تا علاوه بر ایجاد فضای نظم و آرامش، اطلاع رسانی مناسبی را به متقاضیان در طی روزهای برگزاری مصاحبه داشته باشیم.
نعمت اللهی در خصوص پذیرش دانشجو برای سهمیه بورسیه اعزام به خارج دانشگاه علامه طباطبایی گفت: امسال نیز برای دومین سال پیاپی برای تأمین نیروی متخصص و برطرف نمودن نیاز گروههای آموزشی در برخی رشتهها دانشجوی بورسیه اعزام به خارج پذیرش خواهیم کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه در برخی از گروههای آموزشی و رشتههای موردنیاز با کمبود عضو هیات علمی مواجه هستیم با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ۱۴ رشته دانشجوی بورسیه اعزام به خارج جذب میکنیم. بر این اساس در رشتههای "ادبیات چین -ادبیات باستانی"، "زبان شناسی چینی"، "آموزش زبان چینی به غیرچینی زبانان"، "زبان و ادبیات اسپانیایی"، "روانشناسی صنعتی و سازمانی"، "روانشناسی مدرسه"، "روزنامهنگاری چندرسانهای"، "سیاستگذاری اجتماعیگ، "علم اطلاعات- علوم داده"، "مدیریت خدمات اجتماعی"، "آموزش و پرورش دبستانی"، "جامعه شناسی- محیط زیست"، "جمعیتشناسیریاضی" و رشته "رسانههایجدید"، دانشجوی بورسیه برای اعزام به خارج از کشور جذب خواهیم کرد.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی همچنین به سهمیه اختصاصیافته برای دانشجویان استعداد درخشان برای تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی این دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: دانشگاه علامه در حال حاضر در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجوی استعداد درخشان میپذیرد.
نعمت اللهی در پایان ضمن تأکید بر نظاممند شدن فرایند گزینش دانشجو اظهار داشت: این فرایند از سال ۹۲ نظاممند شده و با بررسی علمی و دقیق متقاضیان انجام میشود و متقاضیان ورود به مقاطع تحصیلات تکمیلی از طریق سهمیه استعدادهای درخشان با داشتن یکی از شرایط اولیه شامل: شرط معدل و نیز فعالیتهای علمی و پژوهشی میتوانند در این رقابت شرکت کنند و پس از بررسی در کمیتة علمی و احراز شرایط لازم این سهمیه را کسب کنند.