به مناسبت عید سعید غدیر خم، خادمین ۸ هیأت دانشجویی تهران با اجتماع در مسجد دانشگاه شریف به میزبانی هیأت الزهرا (س) جشن گرفتند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، در این گردهمایی، خادمین هیأتهای میثاق با شهدای دانشگاه امام صادق (ع)، رهروان شهدای دانشگاه امیرکبیر، شهدای گمنام دانشگاه علم و صنعت، انصارالمهدی تهران، اصحاب عاشورایی دانشگاه علامه طباطبایی، فاطمیون دانشگاه شهید بهشتی و محبین اهل بیت دانشگاه تربیت مدرس مهمان هیأت الزهرا (س) دانشگاه شریف شدند.
حجت الاسلام و المسلمین قاسمیان (فارغ التحصیل مهندسی عمران دانشگاه شریف) در ابتدای مراسم به روال جلسات تفسیر هر پنجشنبه در مسجد دانشگاه، ادامهی تفسیر سورهی بقره و بحث جهت گیری مومنین را مطرح کرد.
وی در ادامه سخنرانی در خصوص این گردهمایی گفت: ۸ هیأت دانشجویی دارند با هم اجتماع میکنند و یک تشکل از جنس دانشجویی به وجود میآورند. من اینجا یک تذکر استراتژیک بدهم. تذکری که از دغدغههای جدی این حقیر است و قبلاً هم گفته بودم. ۱۰۰۰ سال است جریان امامت و ولایت مثل مرجعیت و مسجد و هیات ها، سعی کرده خودش را با شیوههای مردم نهاد زنده نگه دارد. اما ما یک اشتباهی کردیم. وقتی حاکمیت به دست این جریان مردم نهاد افتاد، در تغییر از سیستم مردم نهاد به حاکمیتی اشتباهاتی رخ داد.
قاسمیان در توضیح بیشتر این موضوع اظهار داشت: آن اشتباه این بود که بسیاری از جاهای مردم نهاد خرد شد و تبدیل به سیستمهای حاکمیتی شد. یعنی آن اموری که به صورت خودگردان و مردم نهاد در حال عملیات بود، مثل صندوقهای قرض الحسنه، آموزشهای مسجدی، کمک به فقرا و سرپرستی ایتام تبدیل شد به بهزیستی و کمیته امداد و .... حاکمیت به جای این که تولی گری به خرج بدهد و عنصر هماهنگ کننده باشد به دلیل اعتقادش، ولی به اشتباه به عنصری فعال تبدیل شد. به جای این که شبکههای مردم نهاد خودشان مثل قبل کارشان را بکنند، نظامهای اداری به وجود آمد و شبکههای مردم نهاد به سمت تعطیلی رفتند. این به شدت انقلاب را دچار چالش کرده و خواهد کرد. مردمی سازی یکی از اوجب واجبات امروز انقلاب ماست. مردم خودشان حواسشان را جمع کنند. به تناسب تمام آسیبهایی که داریم مسجدمحور و هیأت محور باشند.
وی تصریح کرد: در این مقطع حساس کنونی که هیأتها دارند نقشهای ویژهی خودشان رو نشان میدهند، اگر اینها با یکدیگر هم افزایی کنند در امور اجتماعی و انقلابی و جهادی و مطالبه گری و نه امور جناحی و ... اینها اگر یک ید واحدهای بشوند یک یدالله مع الجماعهای رخ خواهد داد، حرکتهای جدی انجام خواهند داد که حتی مطالبههای بزرگ بکنند. یک موقع من داد میزنم یک موقع تو داد میزنی، یک موقع ۸ هیات با هم داد میزنند، آن هم مطالبه نخبگانی، این جا یدالله مع الجماعه رخ خواهد داد. شعارهای واحدی را پیش میبرند این جا یدالله مع الجماعه رخ میدهد.
حجتالاسلام قاسمیان افزود: انقلاب ما جنسش مردمی بود و هیأت محور بود، با همین انقلاب کردیم با همین هم میتوانیم انقلاب را حفظ کنیم. با حب اهل بیت و معارف قرآن و اهل بیت. وقتی زمینه را باز میکنی دیگر نباید بگویی این باشد آن یکی نباشد. دیگر این بحث نیست. این اتفاقات که دارد پیش میآید، یک تعداد جوان انقلابی دارند برمی خیزند این همان بارقههای امید هستند، اگه هیاتها دارند به هم میچسبند اینها بارقههای امیدیست که میتواند نفس جدیدی به این انقلاب بدهد. اینها میتوانند در امور مطالبه گریهای مختلف علمی، اقتصادی و ... کار کنند. دست کم نگیرید.
در انتهای سخنرانی، وی با سرودن چند بیت شعر به مدیحه سرایی در این روز فرخنده پرداخت که این قسمت از برنامه با استقبال و شور و تشویق حضار همراه شد.
در قسمت پایانی مراسم نیز، حجت الاسلام رشدی که ایشان هم فارغ التحصیل مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت هستند، با سرودن چند بیت شعر در مدح مولایمان حضرت علی علیه السلام به وصف صفات و فضایل ایشان پرداخت.
در انتهای برنامه بیانیهای در خصوص برنامه مشترک این هیأتهای ۸ گانه که قرار است با نام رویش حسینی در ایام محرم اجرا گردد، به وسیله یکی از دانشجویان قرائت شد.
پس از اقامه نماز مغرب و عشا به امامت حجت الاسلام قاسمیان، شرکت کنندگان در این برنامه سر سفره اطعام توصیه شده عید غدیر نشستند.