آیین افتتاح مرکز تحقیقات شرکت ایمن ایجاز و رونمایی از سامانه جوشکاری پرتو الکترونی شرکت پالس نیرو با حضور رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی و رئیس پارک فناوری پردیس برگزار شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، آیین افتتاح مرکز تحقیقات شرکت ایمن ایجاز و رونمایی از سامانه جوشکاری پرتو الکترونی شرکت پالس نیرو با حضور رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی و رئیس پارک فناوری پردیس در این پارک فناوری برگزار شد.
علی وحدت رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در این مراسم با تکیهبر رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از جوانان و اشتغالزایی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی بهعنوان نهاد مالی حامی شرکتهای دانشبنیان، تدوین برنامههای جامع حمایتی در جهت توسعه اقتصاد دانشبنیان و همچنین حمایت از دانش آموختگان و فرهیختگان این حوزه را بر عهده دارد.
وی با اشاره به برنامههای حمایتی جامعی که در حوزهی تسهیلات و توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان تدوینشده است، افزود: برنامههای متنوعی در راستای تحریک بازار تقاضا و همچنین افزایش سرمایه در گردش شرکتهای دانشبنیان نیز در نظر گرفتهشده که بخشی از آن عملیاتی گردیده و امید آن میرود با شتاب بیشتری به اهداف تعیینشده دست پیدا کنیم.
وحدت گفت: امروزه توجه ویژه به اقتصاد دانشبنیان و ظرفیت این شرکتها، یک ضرورت به شمار آمده و تنها راه برونرفت از مشکلات موجود و نیل به استقلال اقتصادی، اتکا به توان شرکتهای داخلی است.
خسرو محمد لو، مدیرعامل شرکت ایمن ایجاز دربارهی افتتاح مرکز تحقیقات جدید این شرکت گفت: پیشازاین، محصولات ما در سه کارخانه متفاوت تولید میشد و در حال حاضر با انتقال برخی خطوط تولید به پارک فناوری پردیس، شاهد توان تولید بیشتری در این محیط خواهیم بود.
محمد لو با اشاره به تجربه ۳۲ سالهی این شرکت در حوزه تجهیزات پزشکی گفت: قریب به هشت سال است که با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نسبت به تولید محصولات کاشتنی تیتانیوم باارزش افزودهی ۴۰۰ تا ۴۵۰ درصدی اقدام نمودهایم.
وی با بیان اینکه ایمن ایجاز تنها تولیدکنندهی میکرو کاشتنیها در ایران به شمار میرود، افزود: در حال حاضر قریب به ۲۵ درصد بازار کشور را در اختیارداریم و علاوه بر کاهش خروج ارز از کشور، موفق شدهایم تا یکچهارم تولیدات این شرکت را به آلمان نیز صادر نموده و موجبات ارزآوری برای کشور شویم.
همچنین محسن شفاهی مدیرعامل شرکت پالس نیرو دربارهی رونمایی از محصول جدید این شرکت در روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی گفت: این محصول درواقع یک سامانه جوشکاری بهوسیله پرتوی الکترونی است که تاکنون نمونهی داخلی در کشور تولید نشده و امروز با تلاش متخصصین این شرکت توانستهایم به طراحی و تولید این محصول با صرفهجویی ارزی یکمیلیون دلاری، برای اولین بار در داخل کشور دست پیدا کنیم.
شفاهی با اشاره به برخورداری این محصول از منبع تغذیهی پایدار ولتاژ بالا گفت: این سامانه قابلیت جوشکاری انواع فلزات همجنس و غیر همجنس را داشته و همچنین عمق زیادی را در زمان جوشکاری فراهم مینماید.
وی افزود: این سامانه، استحکام فوقالعادهای داشته و همچنین به دلیل تنش حرارتی اندکی که دارد، امکان جوشکاریهای بسیار ظریف را در صنعت ایجاد مینماید.
شایانذکر است، بهرهبرداری از مرکز تحقیقاتی شرکت ایمن ایجاز و رونمایی از محصول شرکت پالس نیرو توسط دکتر وحدت و معاونین ایشان و همچنین مسئولین عالیرتبه پارک فناوری پردیس صورت پذیرفت.