معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه برنامه دارند تا سال ۱۴۰۴ سالانه حدود ۳۰ عضو هیات علمی جذب کنند، گفت: تحریم دانشگاه موضوع جدیدی نیست و ما فعالیتهای خود را همچنان پیش میبریم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داود رشتچیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری چهارمین همایش ملی آموزش عالی درباره برنامههای امسال این معاونت گفت: پیرو اعزام اعضای هیات علمی به خارج از کشور مصوباتی را دنبال میکنیم و درحال حاضر به دلیل برخی مشکلات کشور تعداد افرادی که طبق این مصوبات به خارج اعزام میشوند، سال به سال کاهش یافته است.
رشتچیان با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دکتری برای گذراندن دورههای فرصت مطالعاتی ادامه داد: به دانشجویان دکتری به ویژه آنان که هر سه مقطع تحصیلی خود را در دانشگاههای ایران سپری کردند توصیه میکنیم که برای جهانی بینی و کسب تجارب بیشتر از دورههای ۶ تا ۹ ماهه فرصت مطالعاتی استفاده کنند، اما تعداد اعزامها برای این دورهها نیز کاهش یافته است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه این دانشگاه حدودا بودجهای معادل با یک صدم بودجه دانشگاه خارجی استنفورد (حدود سه میلیارد دلار)، با همان حجم دانشجو و اعضای هیات علمی دارد، اظهار داشت: بودجه سال ۹۷ دانشگاه هنوز به طور کامل پرداخت نشده است.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی شریف علاوه بر بودجه دولتی و بودجهای را هم از قراردادهای ارتباط با صنعت دریافت میکند. در زمینه ارتباط با صنعت دانشگاه شریف حرف اول را در کشور میزند و تا حد زیادی توانستهایم پاسخگوی نیازها باشیم.
رشتچیان درباره قرار گرفتن این دانشگاه در لیست تحریمها بیان کرد: این موضوع جدیدی نیست و مشکل خاصی هم با آن نداریم، طی سالهایی که دانشگاه در تحریم قرار داشته و دارد فعالیتهای خود را پیش بردهایم و این امر تاثیری در کارهای علمی و ارتباطات بین المللی ما نداشته است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف عنوان کرد: بیش از ۷۰ درصد فارغ التحصیلان دکتری این دانشگاه، عضو هیات علمی دانشگاههای سراسر کشور هستند و ماندگاری دانشآموختگان دکتری ما در کشور از تمامی مقاطع بیشتر است.
وی با بیان اینکه شریف درحال حاضر ۴۹۰ عضو هیات علمی و بیش از ۱۰ هزار دانشجو دارد، ادامه داد: برنامه راهبردی ما این است که تا سال ۱۴۰۴ برای تصحیح نسبت استاد به دانشجو و توجه به بازنشستگی برخی اساتید این دانشگاه سالانه حدود ۳۰ عضو هیات علمی را جذب کنیم بدون شک در این استخدام افراد برتر جذب خواهند شد، از سال ۱۳۹۳ تاکنون ۶۴ فارغالتحصیل ایرانی دانشگاههای خارجی، ۲۹ دانشآموخته شریف و ۷ دانشآموخته دانشگاههای سراسر کشور عضو هیات علمی دانشگاه شریف شدهاند.
به گفته رشتچیان، درحال حاضر دانشگاه شریف با کمبود اعضای هیات علمی روبهرو است و تعداد آنها باید به ۷۰۰ نفر برسد.