معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: شرایط تحریمی موجب شده است تا دانشکده نتواند به عقد قرار داد های مشترک بین المللی بپردازد.
علی خاصی، معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران، در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: در جهت تشویق اساتید برای انجام فعالیتهای پژوهشی تشویقهایی را در نظر گرفتهایم که از جمله آنها میتوانیم به گرنتهای پژوهشی اشاره کنیم.
خاصی ادامه داد: اساتید دانشگاهی با توجه به سابقه فعالیت و ۱ کیفیت فعالیتهای پژوهشی برای دریافت پرداخت اولویتبندی خواهند شد. همچنین اساتید دانشکده دندانپزشکی با توجه به ارزیابیهای یک ساله از دانشجویان توانمند دانشکده برای همراهی در طرح پژوهشی بهرهمند میشوند.
معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران افزود: طرحهای بینالمللی در این دانشکده به دو صورت انجام میشود به طوری که در مواردی اساتید به صورت مستقل به همکاریهای مشترک با اساتید خارجی میپردازند این نوع از همکاری بیشترین میزان همکاریهای بین المللی دانشکده را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه در اکثر مواقع به دلیل شرایط تحریمی و مشکلات مالی موفق به عقد قراردادهای رسمی بینالمللی نمیشویم؛ اظهار کرد: نگرانی موجود از تحریمها باعث شده است تا بسیاری از کشورها تمایلی به عقد قرار داد رسمی با دانشگاههای ما را نداشته باشند بنابراین در اکثر مواقع قرار دادها به صورت غیر رسمی انجام میشود.