معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره متوسط اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی در سالهای ۹۷ و ۹۸ توضیح داد.
برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره طرح رصد اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهها بیان کرد: به منظور فرهنگ سازی رصد وضعیت اشتغال دانشآموختگان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و ایجاد نظام مناسب اطلاعرسانی به ذینفعان در رابطه با وضعیت اشتغال هریک از رشتههای دانشگاهی و به منظور آگاهی بخشی به متقاضیان آموزش عالی، اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی در سال ۹۷ با مشارکت بیش از ۸۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی انجام و نتایج آن منتشر شد.
برومند ادامه داد: مطابق این طرح متوسط اشتغال دانشآموختگان براساس نتایج پایش انجام شده از سوی دانشگاهها در سال ۹۷ (فارغالتحصیلان سالهای ۹۲ و ۹۲) حدود ۶۱.۰۶ درصد و در سال ۹۸ (فارغالتحصیلان سال ۹۳ و ۹۴) حدود ۶۴.۵۱ درصد است که افزایش ۳.۴۵ درصدی را نشان میدهد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم عنوان کرد: متوسط اشتغال دانشآموختگان مقطع کارشناسی ارشد در سال ۹۷ حدود ۵۱.۹۱ درصد و در سال ۹۸ حدود ۶۳.۳۷ برآورد شده که حاکی از رشد ۱۱.۷۶ درصدی سال ۹۸ نسبت به سال قلبش است.
وی مقطع تحصیلی دکتری را دارای بیشترین متوسط درصد اشتغال دانست و اظهار داشت: این طرح به خوبی نشان میدهد که متوسط درصد اشتغال دانشاموختگان مقطع کارشناسی در سال ۹۷ حدود ۴.۰۹ درصد و با رشدی ۳.۸۸ درصدی در سال ۹۸ حدود ۵۲.۹۷ درصد بوده است.