دانشجوی پزشکی و عضو انجمن اسلامی دانشجویان وین گفت: آنطور که دولت اعلام کرده است دانشگاهها تا سپتامبر و مدارس تا انتهای آوریل تعطیل و در حالت تعلیق هستند.
نجابت، دانشجوی پزشکی و عضو انجمن اسلامی دانشجویان وین در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون وضعیت کرونا در کشور اتریش گفت: به عنوان دانشجوی رادیولوژی و پزشکی هستهای در حال حاضر در بزرگترین بیمارستان مرکزی وین متعلق به دانشگاه پزشکی وین به عنوان رزیدنت فعال هستم و باید بگویم که حدودا سه هفته پیش اینجا قوانین بسیار جدی در زمینه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در نظر گرفته و اجرایی شد که از جمله آن میتوان به منع رفت و آمد، تعطیلی کلاسهای دانشگاهی، مدارس و تمام فعالیتهای جمعی در کشور همچنین تمامی رستورانها نیز به تعطیلی کشیده شد. آنطور که دولت اعلام کرده است دانشگاه ها تا سپتامبر و مدارس تا انتهای آوریل تعطیل و درحالت تعلیق هستند.
وی افزود: تنها مغازههایی که در حال حاضر حق فعالیت دارند اغذیه فروشیها و لوازم بهداشتی فروشیها هستند و غیر از آن تمام فعالیتهای کشور به حال تعلیق درآمده است. کلیه اداره جات نیز تعطیل شدند و همین یکی دو روز پیش رئیس جمهور اتریش در سخنرانی خود گفت این شرایط تا مدت نامعلومی ادامه خواهد داشت. صحبتهای رئیس جمهور اتریش به گونهای بود که از آن برداشت میشود این یک آغاز مسیر است و نمیشود گفت که چه قدر این شرایط طول خواهد کشید.
نجابت ادامه داد: در کلیه بیمارستان ها من جمله بیمارستانی که من در آن هستم به کلیه پزشکان آماده باش داده شده است که تا جای ممکن رفت و آمد پزشکان محدود شود ، بیمارستان ها تجهیز شده اند و ورود به این بیمارستانها برای همه مردم محدود شد به جز کسانی که وضعیت اورژانسی دارند قرارهای غیراورژانسی همه کنسل شدند و بیماران غیراورژانسی پذیرفته نمیشوند و درمانگاهها نیز بیماران غیراورژانسی را به هیچ وجه نمیپذیرند سه بخش از جمله بخش عفونی، پوست و آی سی یو برای پذیرش بیماران کرونایی تجهیز شده اند جدای از بیمارستانهایی که به صورت خاص برای کرونا قرار داده شده اند در بیمارستان مرکزی دیگر نیز تصمیم گرفته شده که در چندین بخش بیماران کرونایی بستری شوند و دستگاه سیتی اسکن به صورت ایزوله قرار داده شده که مورد استفاده بیماران کرونایی قرار گیرد.
این دانشجوی پزشکی انجمن اسلامی وین گفت: سیر شیوع این بیماری در کشور اتریش صعودی است و تعداد بیماران از مرز ۱۰ هزار نفر گذشته، اما نسبت مرگ و میر همچنان پایین است و حدود ۱۲۴ تن تاکنون فوت شده اند. البته این آمار هر روز متغیر است.
وی افزود: در اتریش نیز کمبود مواد شوینده، ضدعفونی کننده و ماسک وجود دارد به پزشکان ماسکهای ffp داده میشود و از تمام بیماران تست کووید ۱۹ گرفته میشود، ولی سیتی اسکن از بیماران علامت دار گرفته میشود و ترجیح این است که فقط بیمارانی که نیاز به بستری دارند صرفا بستری شوند که در هر کشیک یک لباس و یک ماسک بیشتر نداریم که باید برای تامین لباس پزشکان و پرستاران اقدامات بهتری در اتریش انجام شود چرا که ما باید از همان یک لباس مراقبت کنیم در مورد دستکش هم در این کشور هیچ کمبودی وجود ندارد.