پس از اعتراض داوطلبان کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری ۹۹، وزازت بهداشت از تصمیمات جدید خبر داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اعلام زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری ۹۹ در خردادماه به دلیل آنکه هنوز شرایط شیوع کرونا در کشور مشخص نیست، داوطلبان زیادی دست به اعتراض زدند که حال که تمامی اجتماعات برای پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر این بیماری لغو شده چرا تصمیم به برگزاری کنکور با اجتماع بیش از ۸۰۰ هزار داوطلب گرفته شده است.
اعلام زمان برگزاری کنکورها در شرایط فعلی با تصمیم و صلاحدید ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام شده و در این خصوص سازمان سنجش آموزش کشور بیان کرده است که داوطلبان نباید نگران و دغدغه کرونا را داشته باشند و با توجه به آنکه در برگزاری کنکورها پروتکلهای بهداشتی تمام و کمال رعایت میشود، بنابراین اینگونه تاحد زیادی از شیوع بیماری در اجتماعی مثل کنکور جلوگیری خواهد شد.
اما این مسئله خیال داوطلبان را آسوده نکرد و آنها دست به دامان وزارت بهداست و ستاد کرونا شدند تا آنها در تصمیم خود تجدیدنظر کنند، چون معتقدند چرا باید ساعتها برای دادن حساسترین امتحان زندگیشان با ماسک و دستکش در جلسه حاضر شوند و ترس از گرفتن بیماری بر ترس و استرس کنکور آنها بیفزاید یا حتی استفاده از این تجهیزات بهداشتی بهانهای برای سوءاستفاده و تقلب برخی از داوطلبان با تقلب شود.
خوشبختانه صدای آنها به گوش مسئولان ستاد کرونا از جمله سعید نمکی وزیر بهداشت رسیده و قول پیگیری داده شده است. همچنین علیرضا وهابزاده مشاور وزیربهداشت عنوان کرده است که دو روز آینده درباره زمانبندی برگزاری کنکورها اطلاع رسانی میشود.
تعویق زمان برگزاری کنکورهای سراسری مشکلات زیاد به همراه خواهد داشت از جمله آنکه سازمانهای مجری برگزاری و پذیرش پذیرفتهشدگان باید در روزهای باقیمانده تا شروع سال تحصیلی جدید (مهرماه، نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹) در این شرایط سخت کرونایی به صورت شبانهروزی کار کنند، مثل سازمان سنجش آموزش کشور که تنها برگزار کننده یک کنکور نیست یا از آنجایی که هنوز دنیا به واکسن و داروی مطمئنی برای کرونا نرسیده احتمال مواجه شدن با پیک دوم بیماری وجود دارد و اگر در این بازه زمانی کنترل بیماری نسبت به برگزاری کنکورها اقدام نشود شاید دیگر هرگز برگزاری ممکن نباشد یا تعویق آن باعث شود هیچ دانشجویی نتواند به موقع و در نیمسال اول در دانشگاههای منتخب خود پذیرش شوند.
البته یکسری از داوطلبان هم معتقدند که هیج اتفاقی نمیافتد اگر امسال کنکوری برگزار نشود، اما بهتر است این دسته از افراد بدانند که عدم برگزاری کنکورهای سراسری مشکلات زیادی را به همراه خواهد داشت از جمله آنکه داوطلبان پسر همه با سازمان نظام وظیفه روبهرو خواهند شد، هیچ دانشجویی نیمسال اول در دانشگاههای کشور پذیرش نخواهد شد، آنان که ماهها سا حتی سالها با برنامه درس خوانده تا در دانشگاهی دلخواه پذیرفته شوند یکسال عقب خواهند افتاد و غیره.
شاید در نگاه اول تعویق یا عدم برگزاری به چشمان داوطلبان خوب و ارزشمند ظاهر شود، اما بهتر است تبعات آنها را هم در نظر بگیریم. به امید آنکه بهترین تصمیم برای برگزاری یا عدم برگزاری کنکورهای سراسری گرفته شود تا علاوه بر داوطلبان، مسئولان و سازمانهای دخیل در این روزهای کرونایی با خداقل مشکل و آسیب مواجه شوند.
سلام. خواهشنا اگر قرار هست آزمون دکترا امسال برگزار بشه دیگه ۹ مرداد برگزار بشه و اگر قراره اصلا برگزار نشه خوب بگن امسال پذیرشی در کار نیست، این بازی دادن و تعویق ها یعنی چی!؟؟ همون ۱۰ اسفند برگزار شده بود مشکلات خیلی کمتر بود، الان تعویق دو هفته ای از ۲۶ تیر به ۹ مرداد چه مشکلی رو حل کرد!!؟ واقعا پشت این تصمیم گیریها فکری هم هست!!؟ اگه قراره بپذیریم کرونا حالا حالا ها هست و باید زندگی عادی داشته باشیم خوب باید تمهیدات لازم اندیشه بشه و آزمون رو برگزار کنید اگر هم نه که قاطعانه بگید کلا برگزار نمیشه تا کشف واکسن کرونا!! اینقد با روح و روان داوطلبا بازی نکنید! تعویق چاره ی کار نیست به خدا.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.