معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ۹۵ درصد از کلاسهای درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت آفلاین و آنلاین در سامانه آموزش مجازی برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از استفاده تمامی ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی خود جهت مقابله با شیوع بیماری کرونا خبر داد.
وی ضمن تشریح اقدامات این دانشگاه در مبارزه با کووید-۱۹ گفت: این دانشگاه علاوه بر اجرای پروتکلهای بهداشتی طبق دستورالعملهای ابلاغی ستاد ملی کرونا، برای اولین بار اقدام به راه اندازی سامانه آموزشی مجازی کرد و طبق آمار، ۹۵ درصد از کلاسهای درسی به صورت آفلاین و آنلاین در سامانه برگزار شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به خدمات ویژه دانشگاه جامع علمی کاربردی، اظهار کرد: برپایی کارگاههای آموزشی تولید ماسک، دستکش بهداشتی و لباس بیمارستانی و تکمیل فرایند ایزوله سازی در مراکز آموزشی از دیگر اقدامات مهم دانشگاه در این ایام بوده است و تولید بیش از ۱۵۰ هزار ماسک N ۹۵، ۲ میلیون ماسک ساده، ۳ هزار گان لباس بیمارستانی و تولید بیش از ۶ هزار لیتر محلولهای ضدعفونی کننده از مهمترین خدمات ویژه این دانشگاه در سه ماه اخیر بوده است.
بروجردی از همکاری واحدهای استانی و مراکز تحت نظارت این دانشگاه با تشکلهای سازمان یافته و مردم نهاد نظیر جمعیت هلال احمر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج برای تب سنجی مسافران در خروجی شهرها، توزیع مواد ضدعفونی کننده بین مردم و ضدعفونی معابر و مشارکت در طرحهای اجتماعی غمگساری آنلاین، لبخند، کمک مومنانه نیز خبر داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی با عناوین زندگی شاد و رازهای موفقیت، رونق کسب و کار سنتی در فضاهای مجازی در روزهای شیوع کرونا، کرونا و تغییر فرهنگ یادگیری، جهش تولید و فرصتهای کرونا و امیدبخشی به جامعه، آسیبهای اجتماعی پیرامون دوره کرونا و ... تاکید کرد: این کارگاههای آموزشی با هدف بررسی پیامدهای روانی، اجتماعی، اقتصادی کرونا و ارائه راهکارهای پیشنهادی جهت حل این پیامدها و ایجاد شادی و نشاط در جامعه به صورت مجازی برگزار شده است.
وی در پایان، امکان تورق کتاب به صورت الکترونیک را از دیگر خدمات ویژه دانشگاه در بستر کتابخانه مرکزی دانشگاه توصیف کرد و افزود: برگزاری رویدادهای علمی غیر حضوری مانند کمپ کارآفرینی و مسابقه طرح کسب و کار و برگزاری استارت آپهای مجازی از جمله رویکردهای نوین دانشگاه در این ایام خواهد بود.