به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، هادی اکبری، عضو هیئت علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه زابل گفت: در سالهای اخیر نوعی از تمرینات پویا، به نام تمرینات عملکردی (فانکشنال) به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی یا بازگرداندن ورزشکار به سطح فعالیت پیش از آسیب مورد توجه قرار گرفته است و هدف از طراحی این مدل تمرینی، بازگرداندن ثبات عملکردی و الگوها یا مهارتهای حرکتی خاص ورزشی بوده است.
وی در ادامه از امکانات در دسترس و مقرون به صرفه ورزشی به عنوان یکی از اصلیترین و ضروریترین تجهیزات ورزشی که در هنگام ورزش باید تأکید ویژه ای روی انتخاب آن وجود داشته باشد یادکرد و گفت: «وزنه متغیر بدنسازی با استفاده از تزریق سیال» از جمله این تجهیزات است که قابلیت کار با آن در هر مکان، در هر زمان و با هر تمرین وجود دارد. وزن این وسیله بدون آب تقریباً یک و نیم کیلو است و به دلیل قابلیت اشغال فضای کم، میتواند به راحتی در تعطیلات و سفرها به همراه برده شود. از سوی دیگر، تمرین با این وسیله با لذت و تفریح همراه است و در هر بار تقاضای متفاوتی از عضلات و کنترل حرکتی بوجود میآید.
شایان ذکر است "پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی" به عنوان مرجع معتبر پژوهشهای ورزشی، شناخته میشود که از جمله مهمترین رسالتهای آن میتوان به تحقق سیاستهای پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پاسخگویی به نیازهای پژوهشی کشور در زمینه تربیت بدنی و علوم ورزشی، اجرای تحقیقات بنیادی به منظور حرکت در مرزدانش و بطور کلی ارتقای مؤلفههای ورزش قهرمانی، همگانی، حرفهای و تعلیم و تربیتی اشاره کرد.
گفتنی است، این پژوهشگاه با پشتوانه علمی و بهره گیری از اعضای هیئت علمی مجرب و متخصصان برجسته از سال ۱۳۹۱، با اخذ مجوز از اداره ثبت اختراعات کشور، به عنوان مرجع ذیصلاح در امور ارزیابی تخصصی و تاییدیه علمی کلیه وسایل و تجهیزات ورزشی، انتخاب شده است.