وحید فربدفر، مدیر عامل شرکت نانو ساختار کنعان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به مشکلات انسانی که در مسیر تولید وجود دارد، گفت: محصول ما که نوعی زخم پوش برای بیماریهای خاص است تمامی مراحل تست حیوانی و بالینی را گذرانده و آماده تولید انبوه است، ولی اکنون در مرحله اخذ مجوزهای وزارت بهداشت متوقف شده است که یکی از دلایل آن عدم اشراف کافی کارشناسان به حوزه مربوط به محصول است.
وی با اشاره به موجودی این نوع زخم پوش در بازار کشور گفت: ۹۰ درصد زخم پوشهای موجود در بازار وارداتی است. ولی ما این توانایی را داریم که محصولی با کیفیتتر و بهتر از مشابه خارجی ارائه دهیم.
مدیراین شرکت نانویی در ادامه به چالشهای جذب سرمایه اشاره کرد و گفت: جذب سرمایهگذار یکی دیگر از مشکلات پیش روی تولید انبوه است؛ زیرا اغلب سرمایه گذاران به دنبال بازدهی سریع هستد یا برخی دیگر دانش کافی در حوزه تخصصی فناوری را ندارند وهمین امر باعث شده محصول هایتک دیرتر به بازار برسد.
وی افزود: از دیگر مشکلات تولیدکنندگان، نداشتن فضای مناسب برای تولید است. شهرکهای صنعتی فضای خود را در اختیار شرکتهای خاص میگذارند یا هزینههای بسیار بالایی را درخواست میکنند از مسئولین درخواست داریم فضاهایی را برای شرکتهای هایتک در نظر بگیرند تا با هزینه کمتر بتوانیم محصولات خود را تولید کنیم.