فرمانده نیروی انتظامی استان یزد گفت: پدیده جنگ نرم از بذرپاشیهای دشمن در زمینه اختلال در نظم و امنیت است که با ایجاد ناهنجاریهای اجتماعی و اقتصادی بروز پیدا کرده و ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، سردار منوچهر اماناللهی روز گذشته در مراسم آغاز به کار نخستین همایش ملی «خانواده و امنیت» در یزد گفت: بدون تردید یکی از مهمترین مولفه اجتماعی که وجود آن از ضروریات می باشد و زندگی بشر نیز بدون آن به سعادت نخواهد رسید، وجود نظم و امنیت در زندگی اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه بدون امنیت در جامعه هیچ فعالیتی قابل انجام نیست، ادامه داد: خردمندان و بزرگان از امنیت به عنوان نخستین نیاز جامعه یاد میکنند و همواره حاکمان را به برقراری آن توصیه کردند.
فرمانده نیروی انتظامی استان یزد در ادامه با اشاره به موضوع عدالت افزود: این موضوع یکی از ارزشهای الهی است؛ اما در مرحله دوم اهمیت پیدا میکند و اگر نتوان امنیت را برقرار کرد عدالت نیز تحقق نمییابد.
امان اللهی تصریح کرد: خانواده به عنوان کوچکترین و اصلیترین نهاد اجتماعی در جامعه نقش مهمی در شکلگیری شخصیت افراد و به دنبال آن جامعه را دارد و اگر این نقش به درستی ایفا نشود شاهد بروز مشکلات و ناهنجاریهای بسیاری خواهیم بود.
وی با بیان اینکه خانواده در بسیاری از پارامترها تاثیرگذار است، عنوان کرد: با گسترش دانش و افزایش ارتباطات شاهد تغییرات سریع و گستردهای در ساختار خانواده و ارزشهای آن هستیم که بر روند شکلگیری جامعه نیز تاثیر گذاشته است.
فرمانده نیروی انتظامی استان یزد با تاکید بر اینکه نباید از آثار مخرب این تغییرات غافل بود، گفت: سوء استفادههایی که از این تغییرات میشود بروز بزهکاری و فساد و ناهنجاریهای زیادی در جامعه را فراهم میآورد که باید نسبت به آن حساس بود و واکنش نشان داد.
امان اللهی خاطرنشان کرد: امنیت با ابعاد جدیدی روبرو شده و اکنون بذر چالشهای آینده را در کنار خود میبینیم؛ از این رو برای درک بهتر از شرایط آینده و مقابله با آن باید به مقوله آیندهپژوهی توجه ویژه داشته باشیم.
وی گفت: پدیده جنگ نرم از بذرپاشیهای دشمن در زمینه اختلال در نظم و امنیت می باشد که اکنون در حال تدوین و اجراست. با ایجاد ناهنجاریهای اجتماعی و اقتصادی بروز پیدا کرده و کانون خانواده را هدف گرفته است که جنگ رسانهای و اشکال مختلف این ناهنجاریها در خانواده باعث سست شدن بنیان خانواده و گسست فرهنگ در بین اعضای خانواده شده است و تاثیرات منفی را برجای میگذارد.
فرمانده نیروی انتظامی استان یزد با بیان اینکه هدف غرب از ارائه این برنامهها، اضمحلال خانواده و به چالش کشیدن جامعه است، افزود: طرحهای بدپوششی، تقدسزدایی، تغییر الگوی اقتصادی، عقل گریزی، طرح جدایی دین از سیاست و علم زدگی پیامدهایی روی زندگی به وجود آورده که ملموسترین آن کاهش امنیت است.
اماناللهی ادامه داد: براساس مطالعات حوزه خانواده، بین سلامت خانواده و اجتماع رابطهای مستقیم وجود دارد و در مقایسه با سایر راهکارها، ایجاد امنیت از طریق خانواده آسانترین راه ممکن است و در این راستا نیز خانواده و نظم و امنیت مقولهای است که به شکل فزاینده با چالشهای نوین در حال رویارویی است و واکاوی این چالشها و بررسی ابعاد آن در برقراری امنیت و پیشگیری از بروز ناهنجاریها جلوگیری میکند.
وی در پایان هدف نهایی برگزاری این همایش و ورود نیروی انتظامی به حوزه مطالعات پژوهشی در زمینه خانواده و تاثیرات آن بر ابعاد جامعه را مشارکت جویی و نهادینه سازی نظم و امنیت در جامعه برشمرد.