کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به وظیفه جنبش دانشجویی گفت: قصور این جنبش در تحقق کرسی های آزاد اندیشی کم تر از مسئولین است.
مهدی فیروزکوهی در گفت و گو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در کرمان اظهار داشت: جنبش دانشجویی به اقتضا شور جوانی اعضای حاضر از روحیه آرمان خواهی و عدالت طلبی برخوردار است.
وی با اشاره به وظیفه جنبش دانشجویی گفت: حنبش دانشجویی وظیفه دارد در راستای عدالت خواهی و آرمان خواهی مورد نیاز جامعه خود را چه در صف ملی و چه در صف جهانی به مبارزه با بی عدالتی ها و در یک کلمه مبارزه با استعمار و استکبار حرکت نماید.
فیروزکوهی در ادامه تصریح کرد: جنبش دانشجویی به عنوان چشم تیز بین افکار عمومی وظیفه پایش و رصد تحرکات گروه های سیاسی و افراد را در مظان کاندیداتوری برعهد دارد.
وی افزود: جنبش دانشجویی در تمامی انتخابات سعی نموده است ضمن تلاش برای مشارکت حداکثری در انتخابات به شفاف سازی فضا در قالب بیانیه، سخنرانی، میزگرد ها و تریبون آزاد ها کمک کند که این امر علاوه بر ایجاد نشاط سیاسی در دانشگاهها باعث سریز رشد و آگاهی های سیاسی دانشجویان به جامعه می شود.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه بی شک نگاه جامعه به جنبش دانشجویی مسلمان نگاه یک گروه مرجع بوده است، از این حیث نقش برجسته ای را برای این جنبش رقم می خورد گفت: این نقش، آنان را در مطمع نظر گروههای سیاسی و احزاب قرار می دهد که البته هوشیاری مسئولان و متولیان دانشگاهی را بیش از پیش مطالبه می کند.
وی افزود: دقت در حفظ موانع اصولی و انقلابی تشکل دانشجویی در عین پرهیز از ورود به دسته بندی ها و جناح بازی های مرسوم سیاسی هنر تشکل های اصیل دانشجویی در ورود به عرصه سیاسی بود و اینکه در آستانه بهار سیاسی کشور که در هر چهار سال یک بار در آستانه انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران سبقه پررنگی به خود می گیرد بیش تر به چشم می خورد.
قصور جنبش دانشجویی در عدم تحقق کرسی های آزاد اندیشی کم تر از مسئولین است
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اجرای کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها افزود: کرسی های آزاد اندیشی از مطالبات مهم رهبری است که قصور جنبش دانشجویی به مراتب کم تر از قصور مسئولین و متولیان دخیل این موضوع بوده است.
وی نبود برداشت واحد از مفهوم کرسی های آزاد اندیشی در بین مجریان و کمبود تجریه موفق از برگزاری مستمر کرسی ها در اذهان مسئولین و بعضاً حساسیت های بی مورد و محافظه کارانه برخی از مسئولین و عمق پایین اطلاعات دانشجویان به عنوان مخاطبین شرکت کننده در کرسی ها را از عوامل عدم تحقق کرسی ها در دانشگاهها عنوان کرد.