متخصص طب کار گیلان نقش کارشناسان حرفهای شاغل در کارخانجات استان را در جهت جلوگیری از بیماریهای شغلی مهم برشمرد و گفت: این افراد میتوانند ...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، سیدعباس مظفری پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، بیان داشت: بیماری های شغلی چهار درصد تولید ناخالص کشور را به خود اختصاص می دهد.
وی با بیان اینکه بیماری های شغلی درمان قطعی ندارند، افزود: به کمک روش های پیشگیرانه و ایمنی بهداشت حرفه ای می توان از بروز آنها جلوگیری کرد.
رئیس مرکز طب سرآمدکار خزر تصریح کرد: در بیماری های شغلی آغاز بیماری با زمانی که شخص به پزشک مراجعه می کند، فاصله زیادی دارد.
مظفری با بیان اینکه کارشناسان بهداشت شاغل در محیط کار با یک رفتار معقول حرفه ای می توانند به رایزنی با کارفرمایان بپردازند، گفت: این کارشناسان می توانند با زبان نرم و علمی کارفرما را از خطرات احتمالی آشنا کنند.
وی با اشاره به اهمیت نقش کارشناسان حرفه ای افزود: کارشناسان در سلامتی افراد تحت نظر خود نقش بسزایی دارند.
متخصص طب کار گیلان نقش کارشناسان حرفه ای شاغل در کارخانجات استان را در جهت جلوگیری از بیماری های شغلی مهم برشمرد و گفت: این افراد می توانند با ارتباط برقرار کردن با کارفرما نقش مهمی در برطرف کردن این مشکلات داشته باشند.