به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حسن بهبودی دیروز در مراسم اعطای حکم ارتقای رتبه علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تیپ دو به یک در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری شهید بهشتی رشت ، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان امسال نسبت به سال گذشته 100 درصد جذب دانشجو داشته است، گفت: اکنون 3852 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی گیلان مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به شاخصهای مورد نظر برای ارتقای یک دانشگاه از تیپ دو به تیپ یک گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان دارای هشت استاد، 50 دانشیار، 219 استادیار، 84 مربی و 361 عضو هیئت علمی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان داشتن رشتههای دستیاری تخصصی در 12 رشته، بهرهمندی از 20 درصد دانشیار و استادهای دانشگاه، داشتن دانشکدههای مختلف و برخورداری از هیئت ممیزه مستقل را جزو شرایط لازم برای کسب تیپ یک عنوان کرد.
بهبودی داشتن فوق تخصص در رشتههای روانپزشکی اطفال، عفونی اطفال، ایمونولوژی زنان، غدد اطفال، انکولوژی زنان، جراحی زنان، و غیره را از جمله فوق تخصصهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان برشمرد و گفت: داشتن دانشکده داروسازی یکی دیگر از امتیازهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که توانست سال گذشته با جذب 42 دانشجو فعالیت خود را آغاز کند.
وی درباره دانشکده بهداشت گفت: امیدواریم این دانشکده در آینده در فضایی بهتر و با امکاناتی بیشتر توسعه پیدا کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به فعالیت واحد بینالملل دانشگاه علوم پزشکی گیلان اشاره کرد و گفت: این واحد حدود 300 دانشجو دارد که با فعالیت خود خدمات بسیاری را مانند جلوگیری از خروج ارز کشور ارائه داده است.
وی با بیان اینکه امکانات و تجهیزات بیمارستانهای استان در حد مطلوب است، افزود: در بخش مرگ و میر مادران پایینترین آمار را نسبت به میانگین کشوری داریم که بینظیر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تجهیز بخش ویآیپی بیمارستان سوختگی ولایت، آنژیوگرافی بیمارستان حشمت، بخش دیالیز بیمارستان رازی، سنگشکن و بخش آیویاف عمومی زنان و غیره را از جمله خدمات نوین پزشکی در گیلان برشمرد.
در ادامه مراسم هاشم نیا، استاندار گیلان با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در گیلان گفت: اکنون یک میلیون و 128 هزار نفر در روستاهای گیلان زیر پوشش طرح پزشک خانواده هستند.
وی فعالیت و پیشرفتهای پزشکی این استان نسبت به گذشته را قابل قیاس ندانست و تصریح کرد: در گذشته با مراجعه به بیمارستانها برای درمان با پزشکان هندی و پاکستانی مواجه بودیم در حالی که امروزه دسترسی به امکانات پزشکی برای مردم بسیار آسان شده است.
هاشمنیا بیمارستان، تجهیزات پزشکی، دارو و درمان را از جمله امکانات پیشرفته پزشکی در کشور ذکر کرد و یادآور شد: امروزه در کشورمان با تکنولوژیهای نوین؛ داروهای خاصی تولید میشود که تنها سه کشور این امکان و تکنولوژی را دارند.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: با توجه به مشکلات درمانی در گذشته، استان گیلان امروز در شش کشور دنیا برای ورود بیمار به این استان و درمان آنها، دفتر پذیرش دارد.