به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، سردار محمدرضا نقدی دقایقی پیش در نشست ستاد اردوهای جهادی و هجرت و اقتصاد مقاومتی که در سالن کنفرانس استانداری گلستان تشکیل شده بود، با اشاره به فرمایشات چند ماه اخیر مقام معظم رهبری گفت: نکته کلیدی که معظم له بر آن تأکید بسیار دارند حل مسئله اقتصادی با توجه به ظرفیت های ذاتی کشور است.
وی منطق این فرمایش رهبر معظم انقلاب را اینگونه بیان کرد: منطق این موضوع کاملا روشن است و آن این است که بایستی به ظرفیت های خودمان اتکا کنیم تا به یک امنیت و اقتصاد پایدار برسیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: با یک نگاه می توان دید آنانی که خواستند با تکیه به قدرت دیگر کشورها به پیشرفت دست یابند همه شکست خورده و پشیمان اند، نه تنها برایشان پیشرفتی حاصل نشد، بلکه در وضع فضاحت بار اقتصادی به سر می برند که مصر و اردن نمونه بارز این رویکرد و تفکر شکست خورده می باشند.
نقدی در ادامه بیان داشت: حتی اگر فرض را بر این بگذاریم که تاریخ و تجربه، نهایت این وابستگی اقتصادی را نشان نداده و تصور شود که با تکیه به قدرت خارجی می توان مسائل اقتصادی را حل کرد، در آن صورت با اندک منطقی می شود به آن رسید که حتما کشور وابسته، برای بقای این رابطه باید امتیازهایی را واگذار کند که همین امر، آن کشور را به گروگان تبدیل خواهد کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: راه درست و منطقی و عزتمندانه این است که دست بر زانوی خودمان بگذاریم و بلند شویم و این کار با وجود ظرفیت های عظیمی که کشور دارد شدنی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه بیان داشت: اگر همت و توجه به علم و ظرفیت های موجود را افزایش دهیم پیشرفت دست یافتنی و آسان است.
نقدی با اشاره به ظرفیت های استان گلستان با تنوع آب و هوایی و بومی بسیار افزود: در این استان 45 هزار چاه آب کشاورزی وجود دارد که اگر زیر هر کدام یک استخر پرورش ماهی ایجاد شود تولیدات شیلات کشور دو برابر خواهد شد.
وی ادامه داد: حتی اگر تمامی چاه های استان گلستان 12 ماهه نباشند، قطعا با 500 هزار چاه آب سراسر کشور می شود تولیدات شیلات را چند برابر کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با مثال زدن بسیاری از قابلیت های استانی و کشوری دیگر، گوشزد کرد: با وجود چنین ظرفیت هایی دیگر دلیلی وجود ندارد برای بهبود وضعیت کشور نیاز به تکیه گاه خارجی داشته باشیم.
سردار نقدی تصریح کرد: ظرفیت های موجود و تدابیر مقام معظم رهبری سبب شد که بسیج مستضعفین به عنوان یک نهاد خدمتگزار و مردمی، اردوهای جهادی و هجرت را به منظور محرومیت زدایی و پیشرفت کشور عزیزمان، در دستور کار قرار دهد.
وی با بیان اینکه رویکرد اردوهای جهادی از خدمت رسانی صرف به حمایت، آموزش و ساخت تغییر کرده، گفت: اردوهای جهادی در پنج عرصه مرغ محلی، ماهی، قارچ، ورمی کمپوست و ماکیان و با استفاده از راهکارهای متعدد دیگر سعی بر این دارد که با اقتصاد مقاومتی به سمت خلق حماسه اقتصادی پیش رود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین به اهمیت جایگاه کشاورزی در اقتصاد اشاره کرد و خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای خلق حماسه اقتصادی، علمی کردن کشاورزی است.
نقدی با بیان مثال هایی از اختلافات مقدار محصولات کشاورزی سنتی و علمی متذکر شد: علت این تفاوت ها، علم، دانش و مدیریت است.
وی ادامه داد: بسیج در همین راستا سعی داشته است بستر مناسبی برای همکاری و استفاده از ظرفیت های موجود برای ارتقای سطح کیفی و کمی محصولات، ایجاد کند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان با بیان اینکه تحریم ها بیشتر از تهدید، یک فرصت هستند، گفت: اگر در اقتصاد، فرهنگ و دیگر حوزه های تشکیل دهنده یک تمدن و کشور به سراغ نیروهای مردمی برویم و همت داشته باشیم دیگر نیازی به بیگانه نداریم.